Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
medijski mogul

R. Murdoch u tri dana na Twitteru privukao više od 45.000 pratitelja

Rupert Murdoch (1)
screenshot/Twitter
02.01.2012.
u 15:25

Murdoch je prvog dana objavio nekoliko tweetova, a osim što je poželio da 2012. godina bude bolje od predviđanja stručnjaka, pohvalio se i kako je upravo pročitao knjigu The Rational Optimist.

Rupert Murdoch, američki medijski mogul, u posljednjim satima 2011. godine pridružio se popularnoj društvenoj mreži Twitter. Kako prenosi BBC, 80-godišnji izvršni direktor korporacije News Corp u samo tri dana privukao je više od 45.000 pratitelja.

Iako su se pojavile sumnje u autentičnost njegova profila, potvrdu da je zaista riječ o Murdochu dao je i sam osnivač Twittera Jack Dorsey.

Murdoch je prvog dana objavio nekoliko tweetova, a osim što je poželio da 2012. godina bude bolje od predviđanja stručnjaka, pohvalio se i kako je upravo pročitao knjigu The Rational Optimist.

Murdoch se prošle godine našao u središtu skandala kada je otkriveno da su novinari njegovog tabloida News of the world prisluškivali ljude. Vjerojatno inspiriran tom aferom prisluškivanja, bivši zamjenik britanskog premijera John Prescott Murdochu je na Twitteru napisao da mu je čestitku za Novu godinu ostavio na svojoj govornoj pošti.

Murdocha možete na Twitteru pratiti na @rupertmurdoch

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije