Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Nije baš sve kao iz filmova za odrasle, nećete vjerovati što je učinila ova stjuardesa

stjuardesa
Foto: Thinkstock
16.07.2017.
u 21:35

Naime, na letu iz Dubaija za Barcelonu, jedna stjuardesa je snimljena dok je učinila nešto vrlo neprimjereno i nesvakidašnje.

Iako mnogi pri pomisli na stjuardese i stjuarde imaju u glavi sliku lijepih i pristojnih dama i muškaraca, nije baš sve uvijek tako kako si zamišljamo.

Naime, na letu iz Dubaija za Barcelonu, jedna stjuardesa je snimljena dok je učinila nešto vrlo neprimjereno i nesvakidašnje.

U prvoj klasi zrakoplova Emirates Alirlines-a, stjuardesa je odlučila iskoristiti ostatak alkoholnog pića od jednoga od putnika i učinila je to onako kako nitko tko putuje zrakoplovom to ne bi poželio.

Vratila je ostatak nečijeg pića iz čaše u bocu i time šokirala sve koji su to vidjeli! 

No, na njezinu nesreću, a sreću onih koji u zrakoplovu konzumiraju alkoholna pića, netko od putnika ju je snimio mobitelom.

Ne zna se još kako će se kompanija postaviti prema svojoj zaposlenici, a video snimak vraćanja alkohola u bocu postao je viralni hit.

Komentara 5

MB
MB1970
22:20 16.07.2017.

Hm... jesam li ja lud, ili je ista tema prije neki dan opisana kao normalna pojava... 🤔

LI
liliZG
15:02 17.07.2017.

pa to je njoj njena kompanije i rekla da radi, što bi joj se dogodilo od strane njene kompanije , ništa.

VE
VERNA
13:20 24.07.2017.

Pa to je radila i pokojna Jacqueline Kennedy,kasnije Onassis,ona je pića iz čaša lijevala nazad u boce,poslije prijema,tako žive bogati,ne razbacuju se,a po našim restoranima se hrana baca nemilice da ti se srce para,..bogati te uče živjet zato jesu to što jesu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije