Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U ZRAKU

Putnički zrakoplovi spušteni zbog bombaških prijetnji, pratili ih borbeni avioni

avioni
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
24.01.2015.
u 23:33

Prijetnje su poslane putem interneta, navodno putem Twittera

Dva putnička zrakolova u SAD-u su spuštena i pretražena zbog uvjerljivih bombaških prijetnji, prenose strani mediji. Zrakoplove su do zračne luke u Atlanti ispratila dva američka borbena zrakoplova F-16, prenosi RT.

Reese McCranie, glasnogovornik zračne luke, rekao je da su zaprimljene prijetnje za zrakoplove tvrtki Delta i Southwest koji su letjeli iz Portlanda, odnosno Milwaukeeja. Oba zrakoplova spuštena su sigurno, a putnici su ih napustili.

BBC prenosi kako su u pretrazi sudjelovali i psi tragači i bombaške ekipe. Prijetnje su poslane putem interneta, navodno putem Twittera.

>> Slovenac rekao da je u zrakoplovu bomba i izazvao paniku

Komentara 1

DU
Deleted user
20:13 25.01.2015.

Jel neko prijetio iz repbljik srpska?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije