Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HŽ PUTNIČKI PRIJEVOZ

Putnički vlakovi ponovno prometuju na relaciji Virovitica - Daruvar - Banova Jaruga

Zagreb: Putnički vlak se bez kočenja na Glavnom kolodvoru zabio u betonski blok
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
04.02.2018.
u 16:27

Uz 13 navedenih vlakova, putnici će se nastaviti prevoziti i autobusima na relacijama Virovitica – Daruvar – Virovitica i Virovitica – Banova Jaruga – Virovitica, gdje će biti devet autobusnih linija.

Besplatnom promotivnom vožnjom vlaka na relaciji Daruvar -Zagreb, koji će krenuti danas u 18.04 s daruvarskog kolodvora, HŽ Putnički prijevoz ponovno uvodi željeznički putnički prijevoz na relaciji Virovitica - Daruvar - Banova Jaruga.

Od ponedjeljka, 5. veljače u promet će biti uvedeno 13 vlakova, pri čemu će dva vlaka voziti na relaciji Virovitica - Banova Jaruga - Virovitica, devet vlakova na relaciji Daruvar - Banova Jaruga - Daruvar, a dva vlaka namijenjena prvenstveno prijevozu studenata vozit će petkom na relaciji Zagreb -Glavni kolodvor (GK) - Daruvar - Virovitica i nedjeljom na relaciji Virovitica - Daruvar - Zagreb GK, poručuju iz HŽ Putničkog prijevoza.

Uz 13 navedenih vlakova, putnici će se nastaviti prevoziti i autobusima na relacijama Virovitica – Daruvar – Virovitica i Virovitica – Banova Jaruga – Virovitica, gdje će biti devet autobusnih linija.

Pruga Virovitica – Daruvar – Banova Jaruga prolazi kroz Bjelovarsko-bilogorsku, Sisačko-moslavačku, Požeško-slavonsku i Virovitičko-podravsku županiju. U suradnji s navedenim županijama, cilj HŽ Putničkog prijevoza je osigurati povoljnije cijene karata, povećati mobilnost stanovništva u cilju poboljšanja kvalitete života građana te povezivanja i poticanja gospodarskog razvoja županija.

Zagreb: Putnički vlak se bez kočenja na Glavnom kolodvoru zabio u betonski blok
1/9

Komentara 3

LU
Lujo123
18:49 04.02.2018.

ako smijem pitati - koga budu ti vlakovi vozili? Slavonci su blokirani, ovršeni, deložirani i iseljeni! Koga budu ti vlakovi vozili? Koga vi zahebavate?!

BE
belimo
18:55 04.02.2018.

Hrpa novca uložena u obnovu pruge i okolne infrastrukture-utaman. Ekonomski totalno neisplativo. Od naplaćenih karata ne može se pokriti ni gorivo za vlak koji će prometovati tom relacijom a da ne govorim o drugim troškovima. Kao što su prije prugu zatvorili zbog dotrajalosti sada je budu zbog nerentabilnosti. Jedini spas bude ako usmjere dio teretnog prometa tom relacijom.

RA
raikonen
17:16 04.02.2018.

bilo bi uputno provjeriti nešto prije objavljivanja. 90 % ovdje iznešenig je netočno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije