Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Putnički vlak i auto sudarili se kod Šibenika, jedna osoba zatražila liječničku pomoć

Donje Polje: Prometna nesreca u Donjem polju u kojoj su sudjelovali vlak i osobni automobil
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/7
26.05.2023.
u 17:33

Iz policije ističu kako će više detalja o tome kako se dogodila prometna nesreća biti poznato po završetku očevida

Prometna nesreća u kojoj su sudjelovali putnički vlak i osobni automobil dogodila se oko 16.10 sati u Donjem polju kod Šibenika. Prema prvim informacijama Policijske uprave šibensko-kninske, prometna nesreća dogodila se na raskrižju željezničke pruge i nerazvrstane ceste.

Jedna osoba, putnik iz osobnog automobila estonskih registarskih oznaka, zatražila je liječničku pomoć. Iz policije ističu kako će više detalja o tome kako se dogodila prometna nesreća biti poznato po završetku očevida.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije