Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Barceloni

Putnici za Zagreb osuđeni na dugotrajno čekanje u redu

Barcelona
Foto: Mato Pavličević
1/4
25.05.2017.
u 16:53

Na CA web stranicama, pod online check in-om, Barcelone uopće nema kao polazišta

Putnici na letu tvrtke Croatia Airlines iz Barcelone za Zagreb, koji polijeće u 18,20 sati, osuđeni su na dugotrajno čekanje u redu pred šalterom jer se za CA let nije moguće čekirati ni putem weba ni na aerodromskim samoposlužnim aparatima.

Naime, na CA web stranicama, pod online check in-om, Barcelone uopće nema kao polazišta. Nakon što su putnici bez pomaka gotovo sat vremena čekali pred aerodromskim šalterom, djelatnica ih je počela čekirati za let.

No, brzina čekiranja bitno je ispod uobičajene, pa je na CA šalteru duži red nego na ostalim šalterima. Jednaka je situacija na istom letu bila i prošli tjedan.

Komentara 2

Avatar Django
Django
20:20 25.05.2017.

Ovo je doista vijest za novine.

Avatar hucika
hucika
20:30 25.05.2017.

kakve su ovo gluposti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije