Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NISAM ZADOVOLJAN'

Putin se požalio: Mislio sam da će mi Carlson u intervjuu postavljati oštrija pitanja

Russia's President Putin gives interview in Moscow
Foto: SPUTNIK/REUTERS
1/3
15.02.2024.
u 15:52

Kremlj je ranije potvrdio kako je Putin pristao na intervju jer smatra da bivši voditelj Fox Newsa gleda stvari iz drugog kuta, posebice kada je u pitanju rat u Ukrajini

Ruski predsjednik Vladimir Putin uputio je manju kritiku na račun konzervativnog TV voditelja Tuckera Carlsona koji je prošlog tjedna stigao u Moskvu kako bi ga intervjuirao. U razgovoru s ruskim novinarom Pavelom Zarubinom Putin je kazao kako ga je iznenadilo što ''nije bilo toliko oštrih pitanja u intervjuu''.

Inače, Carlson je prošlog tjedna objavio podrobni intervju s Putinom koji traje ukupno 2 sata, a jedan je od rijetkih intervjua koji je ruski predsjednik dao za zapadne novinare. Komentirajući o čemu su razgovarali, Putin se potužio da je htio da Carlson bude ''agresivniji'' u intervjuu, prneosi Reuters.

>> FOTO Stručnjaci za govor tijela analizirali Putinov velikI intervju

Russia's President Putin gives interview in Moscow
1/15

- Iskreno, mislio sam da će se ponašati agresivnije i postavljati oštrija pitanja. Nisam bio pripremljen na ovo, htio sam agresivnost jer bi mi dalo priliku da odgovorim na isti način - objasnio je Putin. 

- Nisam baš dobio neko zadovoljstvo iz tog intervjua - dodao je. 

POVEZANI ČLANCI:

Kremlj je ranije potvrdio kako je Putin pristao na intervju jer smatra da bivši voditelj Fox Newsa gleda stvari iz drugog kuta, posebice kada je u pitanju rat u Ukrajini.

Komentara 1

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
19:48 15.02.2024.

Pitanja je Putko dobio na uvid davno prije intervjua, jer je to praksa na tim nivoima. Glupirati se sada je smijesno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije