Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pismo energetskoj konferenciji

Putin: Rusija će nastaviti neprekinutu opskrbu plinom svjetskih tržišta

Russian President Putin presents state awards
Foto: SERGEI KARPUKHIN/NEWSCOM
1/4
22.02.2022.
u 11:08

Urednu isporuku plina potvrdio je u utorak ruski ministar energetike Nikolaj Šulginov na konferenciji izvoznika plina u Dohi.

Rusija će nastaviti opskrbljivati bez prekida svjetska tržišta prirodnim plinom, napisao je ruski predsjednik Vladimir Putin u utorak u pismu energetskoj konferenciji u Dohi.

Te riječi su objavljene u trenutku kad Sjedinjene Države i njegovi europski saveznici namjeravaju najaviti nove sankcije Rusiji nakon što je predsjednik Putin priznao dvije odcijepljene regije u istočnoj Ukrajini.

Urednu isporuku plina potvrdio je u utorak ruski ministar energetike Nikolaj Šulginov na konferenciji izvoznika plina u Dohi.

"Želimo uravnotežena globalna tržišta plina", poručio je Šulginov.

Video: Putin šalje vojsku na istok Ukrajine, pripremaju se sankcije za Rusiju

Ključne riječi

Komentara 2

MX
Mister X
02:32 24.02.2022.

Zelenski zvao Putina: Nije mi odgovorio; Budi bez brige ne trebaš ga zvati i moliti on će ti doči. Mislim da se nije nadao stari Putin da su mu mudri Ameri srdeili veselje i jaku igru da će morati da da bude sve po tome kako je prorok neki stari B iden govorio napast će ih ta Ubojica Putin ! Čudno kako je znao da su isti ne trpe Kubu u svom dvorištu . Ali je ipak bio i ostao pošten Nas neće to smo se dogovorili i pobjegli na svoju stranu da se organiziramo ipromatramo vatromet Mi Ameri nas par kod mase jakih snažnih NATO momaka da krenu i brane naše jedine inajveče prijatelje Ukrjince !!! A Rusiju ste vidili nemju prijatelja niigdje nisu barnili nikoga koga god dmo rasturali kao mutavi dobro jesu malo sam o da ne ubijemo i Assada , OK Spasio je i Erdogana lopina stra od naših Agenata i Kurdskih saveznika !

Avatar Foton
Foton
15:23 22.02.2022.

Ovisnost Europe o ruskom plinu rapidno opada. Danas Norveška isporučuje sličnu količinu plina kao Rusija, a prekomorske zemlje 3 puta vise ukapljenog plina nego sto je to bilo prije cigli 12 mjeseci. U Europi se gradi 20 novih LNG terminala,, a Amerika ima enormne zalihe plina i nafte. A dolaze i drugi, Alžir, Emirati, cak i Australija. Vec 2024 Europa ne ce trebati ruski plin, a do onda ce biti gusto i skupo. Admine, ovo su cinjenice, nadam se da ne ce biti obrisano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije