Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zauzimanje debaljceva
Povratak na članak

Putin procijenio da Europa blefira oko Ukrajine

Zauzimanje Debaljceva koji je važno željezničko čvorište u stvari je test koji će pokazati koliko je zapad ozbiljan u namjeri da štiti Ukrajince

Komentari 107

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
08:29 19.02.2015.

Nisam baš neki Putinov obožavatelj, ali mu se mora priznati i da ima više muda, nego što čitava Europa i USA nemaju zajedno a tip je i inteligentan, IQ mu je valjda veči također od svih spomenutih zajedno...................................EU je jalovo sjeme -0 i ništica a USA ništa bolji...........mora se biti iskren pa priznati

VL
UN
unbekant
08:25 19.02.2015.

Putin je car,i tacno je procito ove zapdne americke pudlice,da su jadni bjedni,i da nece nikad poceti protiv Rusije rat na svom teritorijo,jer to ni je balkanska kaljuza,ili Libija tisucama kilometara daleko od europe,to je mocna Rusija,s vrlo mocnim i opasnim presjednikom Putinom,koji ne pada na koljena europskim klimavcima,ali ce na kraju sve to jadna Ukrajina i njena sirotinja osjetiti,i vec osjecaju,jer je jos debela zima kod njih,i temperetura je vec 4-5 mjeseci debelo ispod nistice,ali europski klimavci nedaju njima ni kubika plina,kao ni amerika,a Putin se ni je ni obavezao dace im sta dat,dok je europa i amerika to obecale,gdjesu sada oni Majdan-huskaci,s dvojnim i trojnim drzavljanstvima,kao sto su Timocenko,Klickovi.....nema ih nigdje sve zmaglilo na zapd,i cekaju proljece u toplim domovima,eh bjedo,jadna bjedo.......

VL
Avatar lvan12
lvan12
07:54 19.02.2015.

Jucer se UA vojska predala pobunjenicima, ostavila im svo oruzje i idpratla prema Artemivsku na sjever!

VL
CR
CrniP
08:09 19.02.2015.

Oprostite VL, ali meni informacije o ukrajinskom građanskom ratu (dakle Ukrajinci su i u Kijevu, ali i u Donjecku) sve više odudaraju od drugih (i neposrednijih) izvora.

VL
PO
podravec
08:58 19.02.2015.

Zanimljivo je da sam JUČER na njemačkoj TV vidio razgovor dopisnika sa ukrajinskim vojnikom gdje ovaj izjavljuje da su razbili separatiste i da će ih sasvim protjerati.

VL
TO
tomzag
08:30 19.02.2015.

Rusija, Bjelorusija, Armenija, Moldavija, Uzbekistan, Azerbajdžan, Kirgistan, Gruzija, Ukrajina... To su sve zemlje bivše SSSR gdje je Amerika podmetala svoje revolucije u boji. U isto vrijeme nije im bilo mrsko baviti se Arapskim proljećima. Ima li netko pametan više pa da napiše nešto o tom fenomenu? Evo, ukrajinsko zlato je u SAD-u, a Bidenov sin u odboru energetske kompanije Ukrajine. Simbolično, zar ne. A tu se govori o ustupku Putinu za neko Debaljcevo. Kakav Putin, kakvo Debaljcevo i tko tu zapravo vuče poteze po toj "šahovskoj ploči"?

VL
DU
Deleted user
13:37 19.02.2015.

Dnjepar je prirodna granica između jednog nepopravljivo podijeljenog naroda koji se opredjeljuje za jedan od dva potpuno suprotna životna principa. Jednog dana poslije krvavog rata koji će trajati godinama, i poslije kog će stradat više milijuna ljudi i velikih migracija sa istoka na zapad i obrnuto, granica će biti na Dnjepru, a prozapadna Ukrajina neće imati izlaz na Crno more, jer Odesa je također veliki ruski grad. Merkelova može da bira, ili Ukrajina u NATO ili da Njemačka nestane sa karte svijeta. Rusi sa pravom neće dozvoliti nuklearne glave na 4 min. lijeta do Moskve i prinuđena je reagirati. Ako €U bespogovorno sluša naredbe preko oceana "u korist svoje štete", nije realno više ni da opstane.

VL
CA
campa
09:13 19.02.2015.

Situacija je slična kao devedesetih na prostoru bivše Jugoslavije.Putin je u pravu EU i Amerika blefiraju .Čekaju da Rusi dosegnu crte koje su zamislili i onda dolazi do pregovora.

VL
MX
Mister X
09:49 19.02.2015.

ucer se UA vojska predala pobunjenicima, ostavila im svo oruzje i idpratla prema Artemivsku na sjever! Tako se to radi kad znaš da če ti tvoji jaki saveznici NATO dati zato daleko bolje i modernije naoružanje . A NATO-Dragovoljci suu već tamo da pomažu na veliko ... Nema ti ljepše kada podvališ neprijatelju da ima u dvorištu vječni rat a ti se samo veseliš kad nije moja Ukarjina neće biti ni tvoja . Tamanite se tamo vi Rusi i polurusi samo uživajte ....

VL
PL
plotto
13:58 19.02.2015.

Pametni Ukrajinci,predaju se.Nisu ludi da ratuju za račun cionista i njihov NWO.Trebalo bi sve cioniste iz EU i SAD mobilizirati i poslati na Rusiju da ratuju protiv mrskog neprijatelja,umjesto što oni nežidove gojime huškaju da ratuju za njihovu korist.

VL
KI
kimi
18:59 19.02.2015.

Ma roknuli bi Ameri Putina odavno da se ne plaše onog monstruma što ga rujke napraviše a NATO nazvao Satana što nosi deset bojevih glava od po 750kt (radi poređenja na Hirošimu je bačena jedna od 15kt bilans 70.000 mrtvih). Inače američka armija je kompletno namenjena za ratovanje van Amerike i po tome imaju jedinstvenu (čitaj okupacionu) vojnu doktrinu u svetu sa enormnim budžetom namenjenim za tu svrhu a Ruse proglasiše okupatorom. Cinizam do neba.

VL
ZA
Zahumlje
08:11 19.02.2015.

Mi smo bili pokusni kunići. Isti scenario se ponavlja. Pocetak je za sad isti.

VL
OO
oooooooooo
04:47 20.02.2015.

ako pazljivo pregledate postove pro nato "pjesnici" uglavnom nemaju konkretnih(ni korektnih) argumenata nego vecinom spominju hitlera,milosevica 38 i 90 godinu usporedjuju s domovinskim ratom pomalo seruckaju okolo, da u pravu ste ovo nije neutralan komentar ali je kolko tolko istinit i to vidimo iz prilozenog

VL
OB
Objektivno...
11:24 19.02.2015.

Mi ko fol načelno suze ronimo nad Ukrajincima a zapravo sa Patrijarhom na čelu idemo u Moskvu shebavati sankcije protiv Rusije. Stvarno smo hovna

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
21:42 19.02.2015.

Sto ima Europa blefirati oko Ukrajine, Ukrajina nije u EU a bila je sastavni dio SSSR-a i u njoj zivi preko 8 miljuna (dvostruka populacija Hrvatske) Rusa. Rusija je dobro procitala EU/SAD nasilnu smjenu vlasti u Ukrajini i lijepo ih je nadigrala. Hocete milom idemo milom, hocete silom, silom cemo vam se suprostaviti. Nije to Irak, Afganista, Libija i ostale banana drzave u kojima su zapadni kolonijalisti radili sto ih je volja. Ovdje imaju izbor ili totalna nuklearna kataklizma s unistenjem kugle zemaljske ili odustati od iluzije da ce Rusima u njihovo dvoriste postaviti rakete. 1962 je bila Kubanska kriza ovo je ekvivalent. Nema raketa u Ruskom dvoristu, to niti jedan predsjednik ne bi dozvolio a ove narucene price o Putin ovo, Putin ono, samo vi isprajte mozak ali realnost je realnost. Putin je centar politickog spektra, Ruski desnicari su 10 puta zesci od Putina.

VL
MX
Mister X
09:39 19.02.2015.

Dok pobunjenici krše primirje, Berlin, Pariz i Washington= NATO ne brzaju s reakcijom i otvaranjem nove faze sukoba koji je u posljednjih deset mjeseci odnio više od 5000 života. Što je jadno bijedno ništavno ako usporedimo da to Izrael odradii u tjedan dva toliki broj žrtava samo kod Palestinaca ! Ovdje se lukavo broje žrtve i Ruske da bude za nas strašno , gdje su negdje žrtve fifti fifti sa Ukarjincima (polu Rusi) ako ne i lošije za stradanja Rusa !!!

VL
ZG
zg223
08:36 20.02.2015.

za vecinu ovdje koji tvrde da je nato banana,evo samo da znaju da ukrajina nije clan natoa,da je, to bi bila potpuno drukcija prica...(tj. ne bi se nista ni dogodilo na potezu rusija-ukrajina)

VL
Avatar dobry
dobry
17:55 19.02.2015.

Ovo Ranku treba ponoviti jos 999 puta da bi skuzio...;)

VL
Avatar Joja
Joja
14:19 19.02.2015.

Rusija u biti Putin iskazuje svoju moc na slabijim susjedima Gruzije i Ukrajine stvarno vjeliki frajer nema sta

VL
VI
Vito
09:07 19.02.2015.

cijankalij 19.02.2015 u 08:14h - A, Europa kao Europa, jeftina seoska kurvetina. A, što bi bilo da, Rusiju na nekome dijelu njezina teritorija siječe druga država, kao što Hrvatsku siječe BiH kod Neuma? ________ Apsolutno ništa - to se dogodilo kod na području između Litve i Poljske - rusi imaju veliki teritorij kojim su morske luke Malinovka, Gogolevo, Kaliningrad, te gradovi Volodin, Gusev " i još manjih mjesta odsjećeni od "majčice rusije". _________ Putin tu nema baš puno mogućnosti, jer je premali teritorij za gomolanje vojnika pored granica, što je bez problema napravio na istočnim granicama Ukrajine pa krenuo u osvajanje po zimi, koristeći taktiku njegovih prethodnika koji su uništili napoleona i hitlera po zimi ________ Ne treba biti previše pametan za takvu taktiku, samo treba imati podlogu - siromaštvo i isprane mozgove koje suprotstavi toploj fotelji i sitosti - rezultat - čuđenje i zgražanje sitog na postupke gladog i siromašnog

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.