Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Korak u pravom smjeru'
Povratak na članak

Putin pozvao separatiste da odgode referendum

Proruskim aktivistima na jugu i istoku Ukrajine poručio je da odustanu od referenduma o neovisnosti ovog vikenda, a s granice s Ukrajinom povučene su ruske vojne snage

Komentari 96

Avatar beliorao
beliorao
20:26 07.05.2014.

JACENjUK: PUTIN NEMA POJMA Vršilac dužnosti ukrajinskog premijera Arsenij Jacenjuk danas je poziv ruskog predsednika Vladimira Putina proruskim pobunjenicima na jugoistoku Ukrajine da odlože referendum o nezavisnosti od Ukrajine nazvao "glupošću o kojoj nema svrhe ni pričati", objavila je agencijaija Interfaks-Ukrajina. . . . . Reče američka marioneta i ostade živa

VL
Avatar jigaboo
jigaboo
18:06 07.05.2014.

poručio je da odustanu od referenduma ......poručio je da odgode referendum ......pa odluci se sto je putin rekao. evo sto je rekao....... "Apeliramo na predstavnike jugoistoka Ukrajine, pristalice federalizacije zemlje, da pomjere datum održavanja referenduma planiran za 11 svibnja, kako, kako bi se stvorili neophodni uvjeti za ovaj dijalog", rekao je on".

VL
MR
mrkvan
19:20 07.05.2014.

Dobar Putinov manevar. Dogovor je napravljen s OESS-om, bez amerikanaca, čime se prikazuje da Europa želi smirivanje i normalizaciju, dok će se SAD, ukoliko nastavi potporu Kijevu u pogledu vojnog rješavanje krize, demaskirati kao jedini ratni huškač.

VL
LI
Libela
16:56 07.05.2014.

Jezik ne smije biti kriterij svojatanja građana druge države. Kao što se Francuska nema prava pačati u švicarska posla, temeljem frankofonosti dijela stanovništva Švicarske, i kao što Velika Britanija nema što štititi anglofone Irce u Republici Irskoj, tako isto se Rusija nema pravo miješati u poslove Ukrajine. Nacionalna pripadnost i materinji jezik su odvojene stvari. Zbog kolonijalne prošlosti engleski i ruski ostali su dominantni u njihovim bivšim kolonijama, Irskoj i Ukrajini.

VL
Avatar superhik74
superhik74
17:27 07.05.2014.

Rusija je postigla ono sto je zeljela, obicni ljudi to ne znaju, ali nije cudo da je dogovor postignut s predsjednikom neutralne Svicarske. To je upravo ono sto je Rusija zeljela, neutralnu Ukrajinu bez NATO baza. Slicno su dogovorili prije nekih pedesetak godina s Austrijom (clanica EU ali ne i NATO pakta). Briga Ruse za EU najveceg trgovinskog partnera i kupca njihovog plina, njima je bitno da im NATO rakete nisu na granici. Medjusobna trgovina ce odluciti na koju ce stranu Ukrajina, ali s obzirom da im je 70 % trgovinske razmjene s Rusijom, tu se puno nece promjeniti. Sada su NATO ratni huskaci na potezu. Reakcija NATO huskaca i Amerike ce dati pravu sliku koliko su "zadovoljni" ovom rukom pomirenja koju im pruza Rusija.

VL
NE
Nepobjedivi
19:05 07.05.2014.

Od Putina su smješniji samo ruski mediji. Neki su u sada u tolikom šoku da još nisu objavili njegovu izjavu, a drugi su u komentarima puni naručenih pohvala njegovoj mudrosti, dalekovidnosti itd.

VL
ĐE
đelek
19:46 07.05.2014.

O moj bože kakvih sve tu komentara nema!!Aja kažem hvala BOGU da je pobjedio razum a ne oružje!!!I nadam se da će tako biti!!!MIr i ljubav to je jedino važno,,i neka se smire strasti!!!

VL
BA
bandido
18:14 07.05.2014.

hladni rat je bio bolji... manje se zvjerstava dogadjalo u svijetu.. al ni nezavisna nije bila neovisna, no?

VL
BA
bandido
20:32 07.05.2014.

zli patuljak sanja topla mora.. eto njega jos malo u opatiji...

VL
Avatar filipides
filipides
17:56 07.05.2014.

Koja jadna i bedna izjava nekog čoveka koji nema mamau i taku nego roditelja 1 roditelja 2 . čija se deca čitaju bajke koja su prepuna gej i lezbo junaka . Kako je moguće da je pravoslavlje najveća pretnja zapadnojje najveća pretnja zapadnoj civilizaciji ? Verovatno što ne prihvata satanističku idelolpgiju i filozofiju. Zato što se doslovno drže bibiliskih načela . Naravno da je pravoslavlje najveća opasnos satanskoj civilizaci

VL
VE
VecitiKacavenda
20:41 07.05.2014.

opametio se KGB-diktator cim je cuo da su Hrvati na drugoj strani. i diktatoru je jasno kako su 95. prosli neki drugi agresori sa Istoka. a i ko bi sada na brzinu nabavio te silne traktore?

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
19:46 07.05.2014.

Rusi imaju pravo na referendum o autonomiji jednom kad se situacija smiri

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
19:59 07.05.2014.

sidhara...a tko to zagovara raspad EU, čak niti Grillo koji se zalaže samo za izlazak iz euro zone

VL
Avatar Pinokio
Pinokio
19:08 07.05.2014.

Iako su ga vecernjakovci prikazali na fotografiji kao gubitnika, Putin je veliki igrac i postupio je na najbolji moguci nacin - kao mirotvorac. Ali tesko onome tko ga potcijeni.

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
19:48 07.05.2014.

...a prije ili kasnije pitanje manjina će morati da se riješi

VL
ST
staro topoljanin
20:24 07.05.2014.

putin preuzeo milosevica i njegovu veliko srbsku-rusku politiku. malo se preracunao kao i bandit milosevic.

VL
Avatar filipides
filipides
17:47 07.05.2014.

Nepobjedivi hahahahaha zar ti veruješ u tu glupost . Kad bude bilo mirnije vreme lako će se održati referendum. OČito da ti povijest jako slaba strana. Kada je 50.000 proteranih Slonaca jelo srpsku proju za vreme WW2 Mnogi su hteli za vreme WW2 Mnogi su hteli tada hteli da prežu na pravoslavlje. Patrijah in zamolio da to ne čine sad kada su taška vremena da se nebi posle reklo kako su bili naterani. Nego kad prođe rat i budu bolja vremena ko želi neka pređe u pravoslavlje. I sada je ista situcaija u Ukrajni. Neka se uradi kada se zavrži ova ratna avantura Banderovaca i petokolonaša koja pdpomognuta za zločincima sa Zapada . Zar nije Papa svojevremeno primio presednika majdana u svoje odaje i javno stao na strani fašista u majdanu

VL
ĐE
đelek
19:39 07.05.2014.

Pa to je najpametniji čovijek od svih i jedini je shvatio kamo to vodi,,sviđalo se to nekome ili ne!!Svaka čast,,samo da rata nebude!!To zlo nikome nije donjelo ništa dobroga!!!

VL
VE
VecitiKacavenda
19:54 07.05.2014.

Obozavam kada. Am sidhara alias noemy no iz Svicarske objasnjava svijet. Daleko od otadzbine Srbije i sa jedva zavrsenom Srednjom.svaka cast

VL
Avatar beliorao
beliorao
20:23 07.05.2014.

Lepo rečene pozvao je da odlože referendum dok se ne stvori povoljni uslovi. Dok se se rasformirana vojska Ukrajne na Istoku i na Jugu ne reorganizuje i ne obračuna sa bandirasima i američkim špijunimaa i američkim špijunima

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.