Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opaki Barguzin

Putin ima novo oružje! 'Nevidljivi' vlak koji nosi nuklearne bombe zabrinut će NATO

Barguzin
Foto: Screenshot/You Tube
1/6
24.11.2016.
u 08:50

Ruski stručnjak za obranu Viktor Murakhovski opisao je "nuklearne vlakove" kao noćnu moru za strane špijune

Ruski predsjednik Vladimir Putin uskoro bi mogao imati novo ubojito oružje. 

Razvija se vlak u kojem će biti tehnologija za lansiranje balističkih raketa, a cijelo će vrijeme putovati Rusijom te će biti spreman brzo reagirati na bilo kakve ugroze, piše Daily Star.

Nuklearni vlakovi Barguzin opisani su kao "nevidljivi"

Kako ga se ne bi moglo lako prepoznati, vlak će izgledati kao "običan" putnički ili teretni, ali će u njemu biti opasane nuklearne bombe. Tehnologija je već uspješno testirana na kozmodromu Plesetsk.

Nuklearni vlakovi Barguzin opisani su kao "nevidljivi", u svakom će biti po šest projektila RS-24 Yars s 4 velike bojne glave od kojih svaka ima doseg veći od 10 tisuća kilometara. 

Očekuje se da će nova Putinova igračka početi kružiti ruskim željeznicama do 2018. godine. Ruski stručnjak za obranu Viktor Murakhovski opisao je "nuklearne vlakove" kao noćnu moru za strane špijune. 

>>Kandidat za predsjednika Francuske osramotio se kartom: 'To bi Putina učinilo sretnim'

>>Dvojica svjetskih lidera izuzetno su sličnih pogleda

Komentara 56

ST
strsljen2013
09:33 24.11.2016.

Vi huškači rata niste normalni. Ovaj je napravio ovo a ovaj ono. Da li je ikojoj osobi koja priziva rat inteligencija veća od sobne temperature i da li je svjestan da se rat neće voditi konvencionalni i nakon toga nema života na planeti.

DK
domagoj.kalnicki
09:07 24.11.2016.

Ne bi li bilo bolje da Putin i Trump sjednu i dogovore se. Oba dva vole život i "šxve" mlade ženske pa im se vjerojatno ne gine. Višak sredstava umjesto na atomske projektile mogu potrošiti na razvoj lijekova protiv raka i sl. bolesti što bi koristilo i njihovim narodima i za gladnu djecu.

DS
ds
09:38 24.11.2016.

Sve je to ;bla,bla.Imaju oni toga za samouništenje koliko hoćeš,sa vlakom i bez vlaka.VL samo mrči papir i ništa više.Mi se uništavamo i bez toga,samo sporije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije