Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razgovarao s Rouhanijem

Putin: Daljnji zapadnjački napadi na Siriju dovest će do kaosa

Vladimir Putin
Foto: pool/REUTERS/PIXSELL
1/2
15.04.2018.
u 17:01

Putin i Rouhani su u telefonskom razgovoru komentirali stanje u Siriji nakon što su SAD, Francuska i Velika Britanija projektilima napali tu zemlju jer je sirijski režim navodno napao grad Doumu kemijskim oružjem.

Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je svojem iranskom kolegi Hassanu Rouhaniju da bi daljnji zapadnjački napadi na Siriju mogli rezultirati kaosom u međunarodnim odnosima, izvijestile su ruske novinske agencije. 

Putin i Rouhani su u telefonskom razgovoru komentirali stanje u Siriji nakon što su SAD, Francuska i Velika Britanija projektilima napali tu zemlju jer je sirijski režim navodno napao grad Doumu kemijskim oružjem. 

Vladimir Putin
1/4

Dvojica čelnika složila su se da su napadi zapadnih zemalja naštetili izgledima za postizanjem političkog rješenja u Siriji, prenose ruske agencije. 

"Vladimir Putin je posebno istaknuo da će, ako se takve akcije, kojima se krši Povelja UN-a nastave, doći do kaosa u međunarodnim odnosima", prenosi agencija RIA, pozivajući se na priopćenje Kremlja. 

Komentara 54

Avatar Cordoba
Cordoba
17:12 15.04.2018.

Napašće ponovo......

MA
MarcoPollo
18:57 15.04.2018.

Ove fotografije "sravnjenog" istraživačkog centra su za naivne, u smislu da jesu istinite ali služe da zamažu oči i pokažu kako su konkvistadori "dobri, " oni gađaju samo tamo gdje su oružja za masovna ubijanja, (i ako ni ovo nije istina, jer u ovom centru se nisu proizvadila nikakva oružja ili plinovi. To je bio neki istraživački centar kao što ima svagdje u svijetu, pa i u 'rvackoj najvjerovatnije. Ovaj uništeni centar je kao da netko stavi kiselinu za čišćenje wecea u granate za minobacače i sada æmerikænci idu raketirati sve kupaone u kojima se nalazi ta kiselina. Eto tako je bio taj istraživački centar, kao ove kupaone, no htio sam reći da) sad nakon što su umirili svijet o svojim dobrim i pravednim ciljevima, sada tek mogu početi svoj krvavi pir (uz odobravanje jervacke naravno) sve prema Iranu i dalje sve gdje su im one njihove glave isplanirale. A tupsoni će gledati teve ili internete, čitati štampu i uživati u uspjesima njihovih uzora. Dokle će to ići ne znam niti me zanima, zanima me samo to što zapad već 20-jst godina krši sve međunarodne zakone i do grla je u krvi od zločina, jer ratovi jesu zločin ma koliko ih se ambalažiralo u "pravednim ambalažama."

Avatar nekakav
nekakav
07:44 16.04.2018.

pravi kaos tek počinje. tri cilja gađana, šteta mala. putin nije osoba poznata po eksplozivnim reakcijama, njegov odgovor se sprema, i kao svaki do sada, jako će zaboljeti 'zapad'. veći dio sirije je očišćen, ostaje nešto na sjeveru i na istoku, malo na jugu, uz jordansku granicu. idlib je opkoljen sa svih strana. vi mislite da se nešto promijenilo? je, putin je uvrijeđen, mada su ameri jako pazili da ne bude nikakve štete na ruskim stvarima niti od njegovih saveznika, iranaca. ovaj napad je samo malo usporio veliku akciju koja se sprema, a to je totalna ofenziva na idlib. a onda europu, a prije svega tursku, čekaju rijeke izbjeglica, i to sve redom obitelji terorista, svih onih koje ste mjesecima gledali kako se pakiraju i voze autobusima sa svojim muževima i očevima, djedovima, u područja pod kontrolom terorista. kako je preostalo svega nekoliko tih područja, svima je jasno da bude humanitarna katastrofa, ali ju je nemoguće izbjeći. nadam se da će hrvatska, koja podupire 'saveznike' udomiti par tisuća tih obitelji. pa da i mi imamo prave koljače, one koji pred kamerama dijete od 7 godina izrežu. internet ne gubi pamćenje, znate, kako god netko blokirao. i, što će sad biti, da vas čujem, stručnjaci? ako je zbilja 70% raketa srušeno, a slike sa terena to dokazuju, netko je nešto naučio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije