Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razgovarao s Rouhanijem
Povratak na članak

Putin: Daljnji zapadnjački napadi na Siriju dovest će do kaosa

Putin i Rouhani su u telefonskom razgovoru komentirali stanje u Siriji nakon što su SAD, Francuska i Velika Britanija projektilima napali tu zemlju jer je sirijski režim navodno napao grad Doumu kemijskim oružjem.

Komentari 54

Avatar Cordoba
Cordoba
17:12 15.04.2018.

Napašće ponovo......

VL
MA
MarcoPollo
18:57 15.04.2018.

Ove fotografije "sravnjenog" istraživačkog centra su za naivne, u smislu da jesu istinite ali služe da zamažu oči i pokažu kako su konkvistadori "dobri, " oni gađaju samo tamo gdje su oružja za masovna ubijanja, (i ako ni ovo nije istina, jer u ovom centru se nisu proizvadila nikakva oružja ili plinovi. To je bio neki istraživački centar kao što ima svagdje u svijetu, pa i u 'rvackoj najvjerovatnije. Ovaj uništeni centar je kao da netko stavi kiselinu za čišćenje wecea u granate za minobacače i sada æmerikænci idu raketirati sve kupaone u kojima se nalazi ta kiselina. Eto tako je bio taj istraživački centar, kao ove kupaone, no htio sam reći da) sad nakon što su umirili svijet o svojim dobrim i pravednim ciljevima, sada tek mogu početi svoj krvavi pir (uz odobravanje jervacke naravno) sve prema Iranu i dalje sve gdje su im one njihove glave isplanirale. A tupsoni će gledati teve ili internete, čitati štampu i uživati u uspjesima njihovih uzora. Dokle će to ići ne znam niti me zanima, zanima me samo to što zapad već 20-jst godina krši sve međunarodne zakone i do grla je u krvi od zločina, jer ratovi jesu zločin ma koliko ih se ambalažiralo u "pravednim ambalažama."

VL
LU
Lujo123
18:59 15.04.2018.

hajd vi komentatori panjevi probajte shvatiti - Rusi su u Siriji sikladno međunarodnom pravu na poziv legalne i legitimne Sirijske vlade.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:44 16.04.2018.

pravi kaos tek počinje. tri cilja gađana, šteta mala. putin nije osoba poznata po eksplozivnim reakcijama, njegov odgovor se sprema, i kao svaki do sada, jako će zaboljeti 'zapad'. veći dio sirije je očišćen, ostaje nešto na sjeveru i na istoku, malo na jugu, uz jordansku granicu. idlib je opkoljen sa svih strana. vi mislite da se nešto promijenilo? je, putin je uvrijeđen, mada su ameri jako pazili da ne bude nikakve štete na ruskim stvarima niti od njegovih saveznika, iranaca. ovaj napad je samo malo usporio veliku akciju koja se sprema, a to je totalna ofenziva na idlib. a onda europu, a prije svega tursku, čekaju rijeke izbjeglica, i to sve redom obitelji terorista, svih onih koje ste mjesecima gledali kako se pakiraju i voze autobusima sa svojim muževima i očevima, djedovima, u područja pod kontrolom terorista. kako je preostalo svega nekoliko tih područja, svima je jasno da bude humanitarna katastrofa, ali ju je nemoguće izbjeći. nadam se da će hrvatska, koja podupire 'saveznike' udomiti par tisuća tih obitelji. pa da i mi imamo prave koljače, one koji pred kamerama dijete od 7 godina izrežu. internet ne gubi pamćenje, znate, kako god netko blokirao. i, što će sad biti, da vas čujem, stručnjaci? ako je zbilja 70% raketa srušeno, a slike sa terena to dokazuju, netko je nešto naučio.

VL
NE
Nepokolebljiv
17:32 15.04.2018.

Interesantno kako ideologija, demagogija odstupa od stvarnosti. Nad ovim clankom je ilustracija kostura stambenih zgrada bombardiranih humanim Assadovim i Putinovim bombardiranjem kao Staljingrad ili Drezden iz drugog svjetskog rata. Naravno nije niti potrebno spomenuti da humano bombardiranje Asadovih trupa i njegovih saveznika vrlo bezbolno ubija i ranjava za razliku of fasistoidnih zapadnjaka koji bombardiraju kada nikoga nema u blizini ili cak tri dana nakon sto je object evakuiran (tako tvrde Sirijci).

VL
RI
rightside
17:11 15.04.2018.

bas zanimljivo vidit kako se putin "brine" oko krsenja ljudskih prava tu u i oko sirije,,cak poziva i UN da reagira,,)))))) no kad je on, bas on ,bio agresor u ukrajini,,e to se onda ne racuna kao krsenje ljudskih prava,,))))) i btw sjecam se prica putina i njegovih generala, da ce srusit sve rakete koje ce ici prema siriji,, kao i svaki avion,,kad ono,corak..))) jucer se daju podaci da su srusili 20 raketa, danas vec preko 40..sutra ce valjda sve ostale,,))))nemoze taj amerima nista,,to je prava istina a to "naoruzanje" kojim se on hvali nikad jos nitko nije ni vidio osim na onom nazovi videouratku o "suberbrzoj raketi..))))))))

VL
DU
Deleted user
23:48 15.04.2018.

Aaaa gdje su sada oni kriminalci i glavosjeci iz ''islamske države''??? na pripremama za SP u nogometu ili prate utrku F-1 u Kini???

VL
Avatar intimus 500
intimus 500
06:15 16.04.2018.

Jadnicak ... ostalo mu je samo da se zali prijateljima ... a koji su to prijatelji ... :)

VL
NE
Neo001
16:45 16.04.2018.

Treba likvidirati teroriste kao što je putin, asad, kim jong un i slične koji su ugroza svjetskog mira.i budućnosti planeta zemlje

VL
PO
pointmaker
22:25 15.04.2018.

kada je got prognozirao budučnost međunarodnih odnosa bio je u pravu. narodi svijeta se moraju početi ponašati kako on kaže i cijelo vrijeme rdi na tome. izgleda da je glavne zemlje već pridobio

VL
Avatar ivek
ivek
23:17 15.04.2018.

Putin je u pravu,,tro je u pravu dobiva karu

VL
DU
Deleted user
23:50 15.04.2018.

Šteta što nema direktnog prijenosa sa raketa ovako je zanimljivije slušati dr.Oza.

VL
Avatar Nemaproblema
Nemaproblema
10:01 16.04.2018.

U ovoj situaciji Putin podseća na lik Rokija u jugoslovenskom filmu "Protiv Kinga". Tamo lokalni dečaci svakodnevno trpe maltretiranje od lokalnog siledžije, i tu se pojavi klošar Roki koji se hvali kako je nekad bio slavni bokser i kako će da prebije Kinga. Ceo film on njih pali i zavlači , a na kraju ga King razvali sa jednim udarcem. Naravno tako samo izgleda, ali je verovatnije da su dogovorene manje značajne mete , i ceo napad je u stvari samo bezazleni manevar da Putin ne odreaguje i z.a.s.e.r.e kompletnu civilizaciju , a i da Tramp ne bi ispao lajavac.

VL
FR
franjo
19:48 16.04.2018.

Vladimire, ti si ruski medvjed bez zuba.

VL
Avatar mason
mason
18:27 15.04.2018.

Kme kme kaze KGB Putin.Kme kme odgovori turbandzija Hassan.Hahahahaha.

VL
NE
Nepokolebljiv
17:21 15.04.2018.

Ovaj puta Putinu pod noge stavili previsoku kutiju pa mu celica pobjegla iz kadra!

VL
Avatar mason
mason
17:51 15.04.2018.

Ja kazem da nije bitno tko je predsjednik rusije Jeljcin ili Putin, Amerikanci ce da batinaju one koji zasluze. Kmeci Putine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.