Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.10.2014. u 17:15

Koliko god boravio u svojoj novoj uredskoj kupaonici, teško će se Milanovićev ministar okoliša oprati od toga da je nerazumno utrošio velik novac za petogodišnji najam osam katova za urede svojeg ministarstva

Jučer smo cijeli dan, do kasno u noć, u svim vijestima gledali velike prazne prostorije i dugačke hodnike novog sjedišta ministarstva zaštite okoliša. Gđa Dijana Sušec, glasnogovornica ministarstva zaštite okoliša, jučer je provela novinare kroz osam katova novog poslovnog nebodera, negdje tamo na križanju Vukovarske i Radničke, gdje će idućih pet godina biti smješteni svi uredi ministarstva. 

Odgovorila je i na neizbježno pitanje o kupaonici, tj. tušu, u radnim prostorijama ministra Mihaela Zmajlovića. Točno je ono što je gđa Dijana Sušec rekla: sanitarni čvor s WC-školjkom, umivaonikom i tušem u današnje je vrijeme standardni oblik opreme uredskih prostora. Točno je i to da se, u vijestima o milijunskoj najamnini, ta kupaonica tjednima spominjala kao vrhunski primjer rasipanja državnog novca. Teško je povjerovati da nitko od TV urednika nije bio u poslovnoj zgradi koja ima kupaonicu.

Budući da smo već na sve navikli, nije nemoguće da naš ministar, našim nemarom koji, stječe se dojam, netko prikriva bezveznom pričom o tuš-kadi, bude zaštićen od pravih pitanja o razlozima selidbe na 22. kat baš te zgrade, a ne neke druge. Stoga pustimo g. Zmajlovića da se u miru tušira što više i što češće, kako bi se, za početak, oprao bar od vrlo utemeljenih optužbi za nepotrebno trošenje državnog novca. Nastavak slijedi. 

>> Nova TV pokazala kako je zapravo proslavljen Dan neovisnosti u Saboru 

>> Bilićev razgovor na HRT 4 bio je senzacionalan – zbog onoga što se rijetko čuje

Komentara 25

DU
Deleted user
18:05 15.10.2014.

Još jedna Zokijeva "moralna vertikala", pokazala svoje pravo lice. Kada nam svima nameću štednju oni se ponašaju "drugačije", kako bi to premijer rekao.

PA
Papan
17:36 15.10.2014.

Neka se tusira ali smrad sa sebe oprati nece. Bolje da se na uvjete remetinca privikava.

Avatar ciril
ciril
18:05 15.10.2014.

Voda sve opere osim obraza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije