Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAT Iz pritvora izašao Elvis Hadžić, koji je nedavno bio uhićen u Velikoj Kladuši

Pušten osumnjičeni za ubojstvo Pukanića

26.12.2008.
u 18:20

Elivs Hadžić, uhićen u Velikoj Kladuši nekoliko dana nakon likvidacije Ive Pukanića i Nikole Franjića, danas je pušten iz pritvora. Rekao je to za Večernjak njegov odvjetnik Nedžad Sarajlija.  – Rješenje mu je uručeno, a prije donošenja takve odluke, osim s mjerodavnim tijelima u BiH, kontaktirano je i s hrvatskim tužiteljstvom – kaže odvjetnik Sarajlija.

Hadžića se sumnjičilo da je donio eksploziv kojim su ubijeni Pukanić i Franjić, a da je na dan ubojstva bio u Zagrebu, a ne u Kladuši kako je tvrdio, potkrijepljeno je time što su s njegova mobitela SMS-om plaćane parkirne karte. Federalna je policija pretragom Hadžićeve kuće pronašla eksploziv. I Hadžić i njegova obitelj sumnjali su da je podmetnut. Znači li Hadžićevo puštanje na slobodu da ga se više ne dovodi u vezu s likvidacijama u Zagrebu, odvjetnik Sarajlija nije mogao sa sigurnošću potvrditi.

– Njegova je kuća ponovno pretražena prije mjesec dana, i to po nalogu hrvatske policije. Tada su odnijeli škare za rezanje metala, žicu, silikonski kit i još neke stvari koje su Elivisa trebale povezati s ostacima eksplozije u dvorištu Nacionala. Međutim, čini se da je vještačenjem to eliminirano – kaže Sarajlija.

Elvisova supruga Šerifa Hadžić najavila je tužbe protiv medija, ali i protiv države jer je njezin muž proveo dva mjeseca u pritvoru u Bihaću.


Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije