Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukovar
Povratak na članak

Pupovac: Šest mjeseci traju pokušaji razbijanja SDSS-a

Na novinarski upit bi li podrška SDSS-a Vladi riješila pitanje financiranje srpskih organizacija Pupovac je rekao kako tako nešto ne bi smjelo biti uvjet ispunjavanja obveza Vlade prema manjinskim organizacija Srba ali i drugih manjina u Hrvatskoj.

Komentari 32

ST
stric7
14:00 23.05.2016.

....pupovac stalno o Kunama .... ustaškim Kunama .... nikad mu dosta...

VL
DU
Deleted user
13:53 23.05.2016.

Etnobiznis ne cvjeta kao nekada. Reže se svima, a nema to veze s ugrožavanjem manjina, jer bi po toj logici onda svatko mogao reći da je u Hrvatskoj ugrožen. A što se tiče raskola među hrvatskim Srbima, nema tu nikakve umiješanosti aktualne vlasti, jer vas je prozivao i Josipović, već se radi o velikim razlikama između ateističkog i kvazimarskističkog Pupovca kojemu je stalo samo do njega i njegovih zagrebačkih drugova i ostatka srpskog naroda koji mora nakon vas skupljati mrvice. Priča o ugroženosti srbskog naroda je već pomalo zastarjela i previše iskorištavana u bližoj i daljnjoj povijesti - zadnji puta kada ste bili ugroženi ste morali započeti rat u Hrvatskoj, BiH i Kosovu, izvršiti niz genocida i etničkih čišćenja "srpskih zemalja", a srpskom, kao i običnom hrvatskom čovjeku, nije više ni do ideologije, ni do rata i mira, već bi poslal i da može živjeti dostojanstveno od svoga rada, slati djecu u školu i tu i tamo si priuštiti nešto više od kruha i mlijeka. Zašto u Novostima ne rade hrvatski Srbi nego uglavnom Hrvati? Zašto se list ne izdaje na srpskom jeziku i pisan na ćirilici? Zašto se sav novac namijenjen srpskoj manjini troši u zagrebu, a ne u ostalim područjima gdje žive?

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
14:07 23.05.2016.

Da zna koliko je dosadan nebi više pričao.

VL
GU
gunđo
15:35 23.05.2016.

Apsurdno je da je predhodnih godina Vlada financiralaZVO i SNV dvije upitne organizacij Srba.Podržavam financiranje kulturnih programa za sve manjine u Hrvatskoj.

VL
MO
mobitel20
14:20 23.05.2016.

Zajednicko Vijece Opcina (ZVO) je stalni pokusaj velikosrpskih teroristickih pobunjenika da uspostave autonomiju! To traje jos od mirne reintegracije. Inace, taj ZVO je najobicnija udruga gradjana i po nijednom zakonu nema nikakav drugi status. Tko utemelji udrugu neka je i sam financira. Bio je podli Pupovcev pokusaj da tom ZVO da i visu, cak i Ustavnu formu i nazalost Vladimir Seks im je to bio spreman dati. Treba biti posten pa kazati da bi to tada (2010) proslo sto se tice ondasnjih "Hrvatina" , ali je digla bunu Vesna Pusic ( iz svojih "gradjanskih" razloga) i taj pokusaj stvaranja nove SAO Baranja i Slavonija, nije prosao. Prems tome, sto prica tzv.ZVO je vrijedno koliko i crno ispod nokta ! A SNV je isto privilegirana skupina gradnjana koja je korupcijom stavljena iznad drugih udruga hrvatskih drzavljana srpske nacionalnosti i sada se samo stavljaju u isti polozaj ! Novac "za Srbe" postoji, samo sto vise ne ide ekskluzivno Pupovcu preko SNV, nego se za njega ravnopravno natjecu sve "srpske" udruge. Dakle, na ovome se mora istrajati, a DORH mora stititi drzavu od objeda i pljacke privilegiranih skupina !

VL
NO
Norway
15:38 23.05.2016.

9 milijuna kuna godisnje x 5 godina = Hrvatski narod financira Miloradova nastojanja da razori RH i ostvari ciljeve Velikosrpskih ideologa.Ovdje ne racunamo koliko ste za istu rabotu izmuzli preko tzv.nevladinih organizacija,antifasistickih vijeca,stranackih fondova,ministarstva kulture i cijele zgrade u centru Hrvatskog glavnog grada Zagreba,nezavisnih medija,komisija i komesarskih ureda.Naravno da su cetnici nezadovoljni jer nisi uspio,a toliko si se trudio,a mi ti porucujemo: neces gnjido.Ministar Hasanbegovic je jedini u Vladi RH koji radi svoj posao i koji vam je urgentno zavnuo kontinuirani dotok milijuna kuna.Od Petrova smo jedino dosad culi: nismo mi nego HDZ,a to je bio i Milanovicev odgovor na sva pitanja,tijekom cijelog mandata.U Vukovaru cete emitirati program iz Banja Luke zbog "informativne blokade i cenzure" u Hr.Ti si izdajnik i radis protiv interesa RH pa tako i svih manjina,ukljucujuci srpsku.

VL
77
777CRO
15:37 23.05.2016.

Pupovac - Martić - abolrani koje je zaposliti u hrvatsku policiju - grcic - stanimirovic - seselj - vasic - mladić.- jovanovic - stazic - opacic - vucic - nikolic - Karadjic - milovanovic - hadjic ... Ovi vladaju hrvatskomom preko Petrova sinčića ostojica ... Kako je to moguce ???

VL
Avatar whitesox
whitesox
15:47 23.05.2016.

pupovac ruši RH najmanje zadnjih 30god.i nije još odgovarao!pravosuđe je za povući vodu!

VL
AM
AMD------------------------
15:53 23.05.2016.

ovaj se od 1990.pomakao nije,samo trazi prilike kako ce potaknuti na chaos,bilo u saboru ili bilo gdje.destruktivan !

VL
MO
morska
14:07 23.05.2016.

Kad cujem da Pupovac ima nesto za reci, jasno je da je huskacki nastrojeno, a vrti se oko novca.

VL
PU
Pukovnik10
14:13 23.05.2016.

drug Pupovac,,,žvače guza ko meduza,,,u strahu su velike oči,gubiš potporu,pa ti svatko kriv.

VL
NI
Nik123
14:23 23.05.2016.

Nakon sto je vidio da potpuno gubi podrsku svojih (novoizabrani predsjednik Prosvjete njegov je najzesci protivnik medju srbima), ponovno je poceo kukati o ugrozenosti, naravno financijskoj, te o fasistickoj vladi koja ne zeli srbe, a pod srbe misli samo na sebe i svoje.

VL
Avatar navijač
navijač
14:47 23.05.2016.

Zar bi Hrvatska trebala još i financirati neprijateljsko djelovanje protiv svog naroda i nezavisnosti svakoj b , udali je jasno šta hoće Pupovac , Crnogorac i njima slični a i to koji je krajnji cilj . tzv "zajedničkog vijeća općina" - ujediniti i osigurati kulturnu autonomiju "srpskim" općinama u Hrvatskoj , što je samo prvi korak a što vodi opet u nekakvu srpsku republiku.

VL
TV
tv5378
15:30 23.05.2016.

Koliko mi je poznato zajednica opcina ne postoji,znaci da je vijece zajednica opcina nezakonito.Ovaj placipi#ka osniva svaki drugi dan neku ''kulturnu'' ustanovu ''potlacenih Srba'',ne bili na taj nacin dosao na drzavnu sisu.Sto se ceka s ispitivanjem kriminalnih radnji Milorada Pupovca?

VL
DU
Deleted user
15:37 23.05.2016.

Al komentari nestaju......a dmi n kao da je na placi kod pupija ......al djabe krecis

VL
Avatar Hrvatina_Nikola_Tesla
Hrvatina_Nikola_Tesla
16:16 23.05.2016.

Hrvtaska mora mijenjati zakon; Četnici i agresori se ne mogu baviti aktivno plitikom u zemlji prema kojoj je ta agresija bila usmjerna !!

VL
Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
16:54 23.05.2016.

Samo daj pare. Inače, smo ugroženi. Ni prebijene lipe nebi od mene dobili. Idi kod svojih gazda u Beograd.

VL
HR
hromcan
14:50 23.05.2016.

PA Pupovac i novinar VL koji je ovo prenio nisu normalni ONI SU PUCALI PO NAMA

VL
CA
Catalonia
17:14 23.05.2016.

pupovec gotov si.Vidis da te više ni tvoji ne j... ni pol posto.Adio pupovec.

VL
DU
Deleted user
17:16 23.05.2016.

Ugrozen opstanak krvozedne vampirske Srbende, krvi hrvatske sada se moze napiti samo u Zvodu za transfuziju krvi, s uputnicom koju mu izda cetnicki vojvoda Grobar Nikolic :-)

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.