Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA VLADE

Pupovac: Ne sudjelujemo u razgovoru o preslagivanju, ali kontakti postoje

milorad pupovac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
06.06.2016.
u 12:25

Na pitanje je li čelnik HDZ-a Tomislav Karamarko ili pak netko iz te stranke s njim stupio u kontakt u vezi s tom temom, Pupovac je uzvratio: "Različiti kontakti danas postoje, a vjerojatno će i postojati."

Saborski zastupnik SDSS-a Milorad Pupovac izjavio je kako ne sudjeluje u razgovorima s HDZ-om oko preslaganja Vlade, ali i priznao da "različiti kontakti postoje".

– Ne sudjelujemo u razgovorima oko preslagivanja Vlade, ali razgovori unutar vlastitog kruga o tome što činiti u ovim okolnostima se vode – rekao je Pupovac Hini.

Na pitanje je li čelnik HDZ-a Tomislav Karamarko ili pak netko iz te stranke stupio s njim u kontakt u vezi s tom temom, Pupovac je uzvratio: "Različiti kontakti danas postoje, vjerojatno će i postojati, ali ja sam rekao sve što sam imao reći."

Zastupnik romske manjine Veljko Kajtazi tvrdi kako mu nitko iz vladajuće većine nije pristupio u posljednje vrijeme kao ni u proteklih šest mjeseci iako je u niz navrata upozoravao da je nužna suradnja kako bi se osigurala provedba Nacionalne strategije za Rome.

– Nisam do sada razgovarao ni s kim već sam u više navrata rekao svoje i ostajem pri tome. Nisam zadovoljan dosadašnjim radom Vlade, a oko preslagivanja i drugih pitanja o kojima se ovih dana govori postavit ću se onako kako oduči Klub nacionalnih manjina – kazao je.

Drugi manjinski zastupnici tvrde pak kako nema za sada nikakvih novosti te kako će se saborski Klub nacionalnih manjina sastati sredinom ovog tjedna.

Komentara 31

Avatar mali322
mali322
12:36 06.06.2016.

Ti si trebao još sa Sanaderom pasti, ti i tvoj etnoturizam!

Avatar mister.N@
mister.N@
12:33 06.06.2016.

i ti si prodana dusa od izbora do izbora samo trgujes....

MI
Misericordia
12:42 06.06.2016.

Sanader uzeo Uzelca pod krilo, Karamarko hoće Pupovca...Želi li to Pupovac da mu oni koji su mu donedavno na ulicama vikali da je četnik i pljuvali ga da mu odjednom ljube skute?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije