Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzvratio Milanoviću

Pulmolog Srića: 'Dok je Zoki uživao s Kovačevićem u Klubu, ja sam spašavao živote'

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Robert Anic/PIXSELL
1/3
06.10.2021.
u 15:45

Milanović je danas rekao da je razgovarao s nekoliko Srićinih kolega koji su stariji od njega i koji ga smatraju "lupetalom koje to radi samo zbog pozornosti."

Nakon što je predsjednik Zoran Milanović danas komentirao kritike koje mu je uputio pulmolog Saša Srića, ponovno se oglasio i sam Srića.

- Za početak ću reći da sam u vrijeme dok se o virusu malo znalo i dok je bilo najteže spašavao ljudske živote na covid odjelu u KB Dubrava, dok se Milanović na nedopustivom mjestu u 'Klubu' družio s Kovačevićem. Ako je covid odjel rupa koju spominje predsjednik onda sam iz nje i izmigoljio – kazao je Srića  za 24sata odgovarajući na Milanovićev komentar.

Podsjetimo, na novinarsko pitanje kako komentira kritiku da se ne bi trebao miješati u zdravstvo koju mu je uputio pulmolog, Milanović je odgovorio da ne zna tko je taj čovjek.

- Zašto me pitate o nekome koga ja ne poznam? Taj lik izmigoljio je iz svoje rupe kad je krenula pandemija i očigledno traži malo pozornosti. Neki ljudi će se nakon svršetka pandemije morati vratiti svojim dosadnim životima. Ne znam ga, ova kriza mu je pomogla da izmigolji iz rupe - poručio je Milanović.

Dodao je da je razgovarao s nekoliko Srićinih kolega koji su stariji od njega i koji ga smatraju "lupetalom koje to radi samo zbog pozornosti."

- Nedopustivo je da predsjednik nekoga proziva lupetalom, no kako se obraća i komunicira s drugima to se od njega i očekuje. Radio sam za njegovu kampanju, nosio majicu 'predsjednik s karakterom', a do sada je razočarao svakog iskrenog ljevičara - odgovorio je Srića.

>> VIDEO Predsjednik Milanović o prosvjedima ispred bolnica i Covid potvrdama

Komentara 36

FE
February
16:01 06.10.2021.

Zagovornik oštrih mjera, lockdowna,progona i nasilja prema neistomišljenicima.. Ne ulazeći u struku,ovakav čovjek koji redovno pada na ispitu ljudskosti sigurno da ne može ništa dobro donjeti društvu.

DU
Deleted user
16:42 06.10.2021.

Srici je bolje da lijeci svoje teske onkoloske bolesnike jer nisu nestali,nego da se medijski eksponira,s cim je to on ljecio kovid bolesnike u Dubravi ,kojim to protokolima,dok su njegovi pacijenti na odjelu umirali od drugih društveno prihvatljivih najtežih bolestinaa koje nisu medijima zanimljive i atraktivne

VE
Ventilator2
17:32 06.10.2021.

Joj molim te, zoki izdal ljevičare, ti i takvi ste izdali komplet struku i hipokratovu zakletvu, i sad pokušavate svim sredstvima protiv zdravog razuma, kaj mislite da su mase baš toliko glupe??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije