Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

Pucnjava u Zagrebu zbog ljubomore: 'Naj... ćete ti i tvoja kurva'

Muškarac ozlijeđen u pucnjavi ispred pizzerije kod Trešnjevačkog trga
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
12.10.2017.
u 18:21

U razmaku od sat vremena na ulicama Zagreba i Pule dogodili su se oružani obračuni, a počinitelji su još uvijek u bijegu

Naj*** ćete i ti i tvoja kurva – riječi su koje je muškarac za kojim policija još uvijek traga izgovorio 38-godišnjem zaposleniku pizzerije Zlatna kuna u Zvorničkoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci prije nego što je izvadio pištolj i počeo nasumično iz njega pucati. Događaj koji je policija kvalificirala kao pokušaj ubojstva dogodio se u srijedu malo iza 22 sata. U metežu koji je nastao u trenutku pucnjave 38-godišnji zaposlenik završio je s prostrijelnom ranom na nozi te je oko 23 sata prevezen u Kliničku bolnicu Sveti Duh.

– Pucnjava je posljedica bolesne ljubomore, a ozlijeđeni muškarac uopće nije poznavao čovjeka koji je pucao, nego trećeg muškarca koji je isto sudjelovao u incidentu. On je također prijetio zaposleniku pizzerije i vikao na njega, ali nije imao pištolj. Obojica su pobjegla odmah nakon pucnjave – prepričala nam je jedna od svjedokinja događaja.

Prema riječima stanara Zvorničke ulice, verbalni sukob koji je potrajao desetak minuta dogodio se u pizzeriji, nakon čega je 38-godišnjak izašao na ulicu gdje je iz pištolja ispalio tri ili četiri hica. Otprilike sat vremena nakon pucnjave koja se dogodila u Zagrebu sličan događaj odigrao se i na ulici u pulskom naselju Veruda Porat.

Tamo je s dva hica iz pištolja u obje potkoljenice ustrijeljen 23-godišnjak koji je, nakon što je ranjen, ostao ležati na pločniku i susjedima koji su se oko njega okupili jecajući kazao: “Molim vas pozovite hitnu, netko me upucao”. Iako su mu u pulskoj Općoj bolnici dijagnosticirane teške ozljede, 23-godišnjak je u četvrtak ujutro na vlastito inzistiranje na štakama napustio bolnicu. U PU istarskoj tek su kratko kazali da provode kriminalističko istraživanje te tragaju za počiniteljem čiji identitet još uvijek nisu utvrdili.

Komentara 6

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
08:23 22.10.2017.

Ljudi moji.Na Balkanu se puca kao na divljem zapadu.Nije mi jasno zašto se čovjek ne okrene čovjeku i ne pruži mu toplu riječ.Ovo nije dobro.

DU
Deleted user
16:42 12.10.2017.

Haha...vise se nemres ni k.rvat a da ne na.e.es 😂😂

DO
dommar36
19:00 12.10.2017.

Moć proreza.. 😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije