Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračun u lokalu

Izvukao mu pištolj iza pojasa pa pucao po kafiću u Osijeku

policija
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
02.10.2017.
u 16:32

Mladić je prijavljen za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine

Prava drama odigravala se u noći na nedjelju u kafiću u Trpimirovoj ulici u Osijeku, iz kojega su odjekivali i pucnjevi.

- Mladić, 26-godišnjak, izvukao je revolver iz pojasa 47-godišnjaka te je ispalio hice u smjeru ograđenih separea i u strop.

Došlo je do propucavanja ostakljene ograde separea. Potom je 47-godišnjak uzeo revolver i spremio ga u svoj automobil. Nedugo zatim došlo je do tjelesnog sukoba više osoba u ugostiteljskom objektu - izvijestila je policija. Taj revolver 47-godišnjak nepovlasno posjeduje.

Mladić je prijavljen za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine, a vlasnik oružja za prikrivanje tog kaznenog djela. Počinitelji su predani pritvorskom nadzorniku.

Ključne riječi

Komentara 10

IL
ilijan
18:25 02.10.2017.

Dali netko zna šta znači nepovlasno posjeduje...?

Avatar Zgubider.
Zgubider.
23:58 02.10.2017.

A kako vi to mislite "nepovlašteno"? Jel i oružje sad po novom ide samo na povlasticu i/ili moraš biti povlašten da bi ga mogao imati? Čovjek je posjedovao revolver neovlašteno, ilegalno ili bez dozvole!

DU
Deleted user
19:00 02.10.2017.

Istina nepovlasno ga posjeduje , mora da ovo pise Snežana Kordić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije