Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN OZLIJEĐENI

Pucnjava na Jarunu: 'Hodali su i odjednom se počeli tući. Izvukao je pištolj i opalio tri puta'

pucnjava
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
02.09.2016.
u 10:09

Osumnjičeni, koji je otprije poznat policiji, priveden je na ispitivanje

Sinoć oko 20.30 sati u Pakoštanskoj ulici na zagrebačkom Jarunu (Staglišće) došlo je do sukoba dvojice muškaraca i pucnjave u kojoj je jedan od njih ozlijeđen.

Kako kažu u PU zagrebačkoj, došlo je do verbalnog i tjelesnog sukoba u kojemu nije bilo prijetnje za ostale građane. Muškarac (26) iz pištolja neutvrđene marke ispalio je hitac u smjeru 23-godišnjaka i ozlijedio ga.

Po dolasku na mjesto događaja, policijski službenici su nad 26-godišnjakom uporabili tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje i doveli ga u službene prostorije, dok je 23-godišnjak prevezen u KBC Sestre milosrdnice gdje mu je pružena liječnička pomoć. Doznajemo da je pogođen u stražnjicu

Osumnjičeni, koji je otprije poznat policiji, priveden je na ispitivanje. Zasad obojica šute o događaju.

Svjedok koji se našao u neposrednoj blizini ispričao nam je kako je sukob izgledao.

- Hodali su cestom, pričali su i odjednom su se počeli tući. Manji muškarac izvukao je plinski pištolj i opalio tri puta - rekao nam je očevidac, dodajući da je tada dotrčala jedna djevojka i počela vikati na jednog od muškaraca da se smiri.

Više informacija bit će poznato nakon kriminalističke istrage.

>> Pucnjava u Dubravi: Ubijene dvije sestre

>> Pucnjava u Zagrebu: Opljačkan kiosk na Prisavlju

Komentara 26

DU
Deleted user
11:35 02.09.2016.

jarun je Jarun.....Staglišće je nekaj drugo...isto tak Horvati, pa Vrbik....Kalinovica, Knežija.....me bedasto je opće pisati vama novinarima

SU
subara
08:46 02.09.2016.

pucalo se i nije bilo prijetnje za ostale

JB
jole.brajin
11:02 02.09.2016.

Udarna vijest,vijest dana. Pa kretenu nepismeni o čemu pišeš?.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije