Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračun zbog dugova

Pucnjava u Poreču, dvije osobe ozlijeđene, jedna u bijegu

policija
Ivo Čagalj/PIXSELL
22.09.2010.
u 16:10

Neslužbeno doznajemo da se obračun dogodio ispred kafića La Cabana te da su ozlijeđeni 36-godišnjak i 39- godišnjak.

Danas oko 13.50 sati policija je zaprimila dojavu Centra 112 da su u Kašteliru kraj Poreča ispred ugostiteljskog objekta u pucnjavi ozlijeđene dvije osobe.

Na mjestu događaja policija je zatekla dvije osobe s lakšim ozljedama. Do sada obavljenim očevidom utvrđeno je da osobe nisu ozlijeđene u pucnjavi nego u fizičkom sukobu.

- Treća osoba koju dovodimo u vezu s događajem, a čiji nam je identitet poznat, trenutačno je u bijegu. Okolnosti događaja bit će poznate po okončanju očevida i istrage - rekla je glasnogovornica PU istarske Nataša Rogić Jukopila.

Premda policija to još ne želi potvrditi, neslužbeno se doznaje da su u obračunu ispred kafića La Cabana u Kašteliru lakše ozlijeđeni 39-godišnji Luciano B. i 36-godišnji Zoran L. Razlog sukoba s A. A. su problemi s dugovima. Sukob je navodno i izazvao A. A. , on je na dug jednog od ozlijeđenih muškaraca pokušao podsjetiti i pištoljem. A. A. je u bijegu.

Ključne riječi

Komentara 3

CO
Contractor
17:31 22.09.2010.

Ma novinar pogriješio,nije bilo kod kafića \"La Cabana\" već je to bio obračun kod \"OK Coralla\"!!

BA
bakota
18:21 22.09.2010.

OKRSAJ U Kasteliru

MP
mparac3
22:51 22.09.2010.

Dug je zakon - a zakon je sablja......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije