Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napadač ubijen

Pucnjava u SAD-u: Pet osoba ubijeno, a pet policajaca ranjeno

Pucnjava u SAD-u
Foto: Reuters
1/4
16.02.2019.
u 07:56

Predsjednik Donald Trump je informiran i prati stanje u Aurori, rekla je glasnogovornica Bijele kuće Sarah Sanders.

U američkoj saveznoj državi Illinois došlo je do pucnjave u objektu koji se bavi proizvodnjom željeza.

Pet osoba je ubijeno, a pet policajaca je ranjeno. Napadač je ubijen, a policija je priopćila da je bio zaposlen u industrijskom kompleksu u Aurori, gradu 80 kilometara udaljenom od Chicaga. Ranjeni policajci su zbrinuti u lokalnoj bolnici i njihovo stanje je stabilno.

 

 

CNN je potvrdio da su ranjeni policijaci u stabilnom zdravstvenom stanju, a bolnica u gradu je potvrdila da su primili dva pacijenta koji nisu u životnoj opasnosti.

- Vidio sam muškarca s pištoljem na kojem je bio laser. Pucao je na sve strane - rekao je očevidac dodavši da je napadač bio njegov kolega iz tvrtke. 

 

Nakon uhićenja napadača policija je pretraživala objekt u namjeri da otkloni sumnju kako ima još napadača.

Predsjednik Donald Trump je informiran i prati stanje u Aurori, rekla je glasnogovornica Bijele kuće Sarah Sanders.

Ključne riječi

Komentara 24

SC
Santo_CavernicoIo
23:45 15.02.2019.

Američka posla. Dosađujete nam s tim. To je tamo normalno, oni to vole.

Avatar dzambo
dzambo
06:56 16.02.2019.

Covijek dobio ''otkaz'' u toj firmi prije dvije sedmice a radio je vec 20 god. u toj firmi….na kraju ''bilansa''....5 mrtvih I 5 ranjenih policajaca….kad se sjetim Yuge gdje je zivot bija vazniji od ''profita'' I gdje je sve biloo podredjeno prvo obicnom radniku pa tek onda Kapitalizmu onih na vrhu 1% pa onda ovo danas ovih ''dana I vremena'' poslije '80-tih ulaska neoliberalizma I te ''filozofije'' mozda jednom za sva vrimena nikad se vise nece vratiti vrijeme ''obicnog radnog covjeka'' gdje si isao spavati ''mirno….

MA
Marcos
08:49 16.02.2019.

nadam se da su poštivali prometne znakove i svjetlosnu signaliaciju(prelazak na crveno)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije