Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA Kod Velike Gorice

Pucao prema obiteljskoj kući pa pobjegao. Nakon dugih pregovora predao se specijalcima

Orle - Predao se naoružani muškarac
Foto: PIXSELL
1/3
04.05.2018.
u 10:54

U dvorište kuće 76-godišnjaka došli su 43-godišnjak i 37-godišnjak te je 43-godišnjak iz vatrenog oružja ispalio više hitaca prema obiteljskoj kući.

Nakon višesatnih pregovora s policijskim specijalcima u petak oko 10,40 sati predao se naoružani 43-godišnjak koji je oko ponoći u mjestu Orle kod Velike Gorice zapucao prema obiteljskoj kući u kojoj je bilo više osoba, doznaje se u policiji.

Zagrebačka policija je izvijestila da je, prema zaprimljenoj dojavi, 43-godišnjak prošle noći oko 23.50 sati zajedno s 37-godišnjakom došao u dvorište 76-godišnjaka i iz vatrenog oružja ispalio „više hitaca prema obiteljskoj kući u kojoj se nalazilo više osoba, a od kojih nitko nije ozlijeđen”.

„Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja zatečen je 37-godišnjak, a 43-godišnjak se udaljio te je lociran u blizini mjesta događaja na koje je upućen taktički tim ATJ Lučko i pregovarač”, izvijestila je policija na svojoj internetskoj stranici.

Odbjegli 43-godišnjak lociran je na nenaseljenom području i uslijedili su višesatni pregovori. Policija je pritom „osiguravala širu zonu mjesta događaja”, a nakon predaje je uslijedio očevid i kriminalističko istraživanje..

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Dalmacija
Dalmacija
11:48 04.05.2018.

Europski Izrael. Mala Švicarska i Montekarlo. Ha ha ha.

Avatar Dalmacija
Dalmacija
11:43 04.05.2018.

Hrvatska je najnesigurnija i najneuređenija zamlja na Balkanu. Ovdje se svaki dan puca. Dotakli smo dno dna. Ne čudi što svi pobjegoše odavde. I jutros je nekoliko autobusa otišlo put Njemačke. Brm brm. Dali Hrvati vatre petama i nitko ih ne može stići u bježaniji.

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
11:46 04.05.2018.

Mala Švicarska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije