Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE DOGODILO

Pucnjava kod NSA-e, zgrada izrešetana mecima?

snajper
Foto: ilustracija
04.03.2015.
u 08:09

Policija istražuje je li ova pucnjava povezana s još četiri nedavne pucnjave u Marylandu

Policija je u utorak zaprimila prijavu o pucnjavi kod središta američke obavještajne službe NSA u Fort Meadeu u saveznoj državi Maryland, prenosi NBC. Nitko nije ozlijeđen, a policijski glasnogovornik rekao je da NSA istražuje štetu na jednoj od zgrada koju su, kako se čini, napravili meci.

Policija istražuje je li ova pucnjava povezana s još četiri nedavne pucnjave u Marylandu.

Oko 15 sati po lokalnom vremenu dvojica muškaraca koja su se vozila po cesti pogođena su mecima koji su najvjerojatnije ispaljeni iz obližnje šume. Očekuje se da će s obojicom biti sve u redu. Dva sata poslije policija je istraživala dojavu o pucnjima ispaljenima blizu sjedišta NSA-e.

>> I Hrvatska je s NSA sklopila tajni dogovor o nadzoru komunikacija optičkim kabelima

>> Američki i britanski špijuni ukrali ključeve za enkripciju SIM-kartica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije