Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRUČNJACI ZA VEČERNJI

Psihijatar: U cijeloj karijeri nisam vidio ovakav zločin. To je paranoja ljubomore

26.09.2021.
u 20:29

"Tu se pojavljuje nešto što se zove paranoja ljubomore. Iskreno, ja u svojoj karijeri, koja nije kratka, nisam još doživio da je netko počinio takav zločin, i to tako proračunato"

Ključne riječi

Komentara 6

TV
Tvrdjava
23:16 26.09.2021.

Ovo je nerazumljivo jedano psihijatarsko objasnjenje stavljate u premium..clank.. pa zar vam nije u cilju da takve poucne clanke procitaju I ljudi koji nisu u poziciji da naprave preplatu ..shame..shame.

DR
Draconic5
11:43 27.09.2021.

Znači, ti i dalje ne vidiš da je lik bio dovoljno svjestan pozvati u pomoć za sebe, a za to što je ubio djecu želiš vjerovati da mu je oštećen mozak? I smatraš da je psihijatar koji analizira ono što je javno poznato samopromotor? Kako možeš?

RE
realisticki
06:12 27.09.2021.

Kao i u slučaju epidemije, kada se uvidi da nitko zapravo nezna na tu temu nešto konkretno što i kako se je nešto dogodilo, onda počnu razni "stručnjaci" izlazit sa svojim teorijama. Ovo je jedan takav slućaj, gdje psihijatar nikada nije vidio ovakav zločin, nema primjera za usporedbu, ali ipak filozofira i zna sve o razlozima zločina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?