Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIŠLJENJE STRUČNJAKA

Psihijatar o obdukciji Kristiana Vukasovića: 'To se moralo vidjeti s Marsa'

Foto: Zarko Basic/PIXSELL
30.08.2019.
u 08:31

Patolog koji je obavljao obdukciju kao uzrok smrti navodi strah, neispavanost, stalno psihičko rastrojstvo te ekstremne okolnosti kojima je bio izložen

Neslužbene informacije koje su procurile o uzroku smrti Kristiana Vukasovića pokazale su se točnima. Nalaz obdukcije pokazao je, naime, da je mladić preminuo od straha.

Patolog koji je obavljao obdukciju kao uzrok smrti navodi strah, neispavanost, stalno psihičko rastrojstvo te ekstremne okolnosti kojima je bio izložen. Taj je nalaz za Vijesti.hr prokomentirao Ante Bagarić, psihijatar Klinike za psihijatriju Vrapče.

"Ja sam iznenađen da nitko u sustavu nije to prepoznao, to se moralo vidjeti s Marsa. Ako je sve točno, onda je to jedna grozna stvar da odgovorne osobe na to nisu registrirale i nisu postupile promptno", kazao je.

Podsjetimo, jučer je u Split otputovao ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković kako bi razgovarao sa djelatnicima zatvora, al ii zatvorenicima koji su dijelili ćelije s preminulim mladićem. Nakon obavljenih razgovora s ravnateljem istražnog zatvora Bilice, liječnicom i zatvorenicima zaključio je da je s njihove strane poduzeto sve što je bilo moguće u postojećim okolnostima.

Istaknuo je još jednom da su svim odlukama prethodila mišljenja i analiza stručnih osoba kojima se sud vodio pri donošenju odluka.

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Sandinista
Sandinista
08:41 30.08.2019.

Dijete s posebnim potrebama strpati u strogo čuvani zatvor a oni koji ubijaju gliserima slobodno šeću, dok za privredni kriminal težak milijune političari gule krumpire. Slučajnost? Ili slučajna država?

IM
Immanuell
08:47 30.08.2019.

Ajd sad neka svi pročitaju izjavu ministra Bošnjakovića kako je sustav postupio prema pravilima i poduzeo sve što je bilo moguće, pa neka usporede tu izjavu s izvještajem patologa. Ne da nije poduzeto ništa, nego su se i službene osobee dodatno iživljavale na dečku.

SH
Shalan
09:18 30.08.2019.

A kako je on završio u zatvoru, a ona luda s naplatnih kućica prije nekoliko godina na "ambulantnom promatranju"? Pa je i ove godine napravila kaos? Tko tu i po čemu procjenjuje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije