Naslovnica Vijesti Crna kronika

Psihički bolesnik preminuo nakon intervencije policije

Tridesetogodišnjak nije popio tablete pa je fizički nasrnuo na mjaku, ali i policiju koja ga je uz pomoć njegovog brata pokušala obuzdati
06. siječnja 2011. u 21:08 1 komentara 13 prikaza
policija (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell

ZAGREB - Tridesetogodišnji psihički bolesnik preminuo je sinoć oko podne u Susedgradu nakon što je zbog njegovih ispada i fizičkog napada na majku u njihovom stanu intervenirala policija.

Kad je policija, na intervenciju njegova oca, došla do na mjesto događaja, iz stana su čuli zapomaganje njegove majke. S obzriom da im je 30-godišnjak fizički nasrnuo na policajce, obuzdali su ga uz pomoć njegovog 22-godišnjeg brata. Za vrijeme čekanja Hitne pomoći, psihičkom bolesniku, koji to jutro nije popio propisane tablete, je pozlilo. Počeo je otežano disati. Pri dolasku liječnici su konstatirali smrt, a pregledom tijela nisu uočili nikakve vanjske ozljede. Njegova majka, koju je psihički bolesni sin dan teško ozlijedio odvezena je u KB Sestara milosrdnica.

RECEPT ZA SAVRŠENI GRILL
Jeste li znali čemu služi daska za dimljenje: Meso s roštilja dobit će sasvim novu notu okusa

A1 izdvaja za Vas

  • Z_Tenej:

    Nije to jutro popio ljekove protiv policijske gripe pa je zato preminuo.U zatvorima se redovno umire od policijske gripe.Baš je neki dan jedan uhićeni preminuo u Vukovarskom zatvoru od iste.