Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJIČE GA ZA SPRJEČAVANJE DOKAZIVANJA

Prvo ga pokušao ubiti i završio na optuženičkoj klupi, a onda objavio prijeteći video: Pobit ću i tebe i tvoje!

Rijeka: Zgrada u kojoj se nalaze Županijsko državno odvjetništvo i USKOK
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/2
12.09.2022.
u 13:26

Sumnjiči ga se za sprječavanje dokazivanja jer je 30. kolovoza na jednoj društvenoj mreži objavio video prijetećeg sadržaja.

 Pobit ću tebe i sve tvoje! Snaći će te veliko zlo, ako ne povučeš iskaz! - prijetnja je koju je, i to putem snimljenog videa, kako se sumnja 36-godišnjak uputio 34-godišnjaku zbog čega je uhićen te ispitan na ODO Rijeka.

Sumnjiči ga se za sprječavanje dokazivanja jer je 30. kolovoza na jednoj društvenoj mreži objavio video prijetećeg sadržaja. Cilj mu je bio, tvrdi tužiteljstvo, za zastraši 34-godišnjaka, kojeg je nekad ranije pokušao ubiti, zbog čega je optužen te mu se zbog tog pokušaja ubojstva sudi na jednom od županijskih sudova.

Htio ga je natjerati, kako se sumnja, da povuče ili promijeni iskaz, a video prijetećeg sadržaja uznemirio je 34-godišnjaka i njegovu obitelji. Nakon što se za tu prijetnju doznalo, 36- godišnjak je uhićen i ispitan, te je od suca istrage Županijskog suda u Rijeci zatraženo da mu se odredi istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije