Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izaziva oduševljenje

Prva dama Kine postala internetska senzacija

'Chinese First Lady Peng Liyuan takes part in a welcoming ceremony upon her arrival with President Xi Jinping at Moscow\'s Vnukovo airport March 22, 2013. REUTERS/Maxim Shemetov (RUSSIA  - Tags: POLIT
'MAXIM SHEMETOV'
23.03.2013.
u 22:15

Internetska trgovima Taobao, kineska verzija eBayja, već je stavila u ponudu kapute koji nalikuju onima kakve nosi prva dama, a mnogi se Kinezi ovih dana raspituju i za njezine cipele te torbu

Svojom glamuroznom pojavom i naklonošću prema suprugu, Peng Liyuan, supruga kineskog predsjednika Xija Jinpinga, danima izaziva oduševljenje među korisnicima interneta u svojoj zemlji. Na brojnim web stranicama, blogovima i forumima korisnici pišu kako je lijepa, hvale njezino držanje i stav.

– Tako je lijepa i glamurozna. Tko ne bi volio takvu damu i bio sretan s njom? – napisao je jedan bloger.

Internetska trgovima Taobao, kineska verzija eBayja, već je stavila u ponudu kapute koji nalikuju onima kakve nosi prva dama, a mnogi se Kinezi ovih dana raspituju i za njezine cipele te torbu. Zanima ih tko ih je dizajnirao i gdje se mogu kupiti.

Peng je u kineskoj javnosti bila poznata i kao pjevačica te je godinama bila znatno poznatija i popularnija od svoga supruga. Čini se da je tako i dalje.

>>Upoznajte Peng Liyuan - kinesku 
Raisu Gorbačov

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije