Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogrešno shvaćala

Prva dama Francuske: Priznajem, glupo je to što sam napravila

'Valerie Trierweiler, companion of France\'s President Francois Hollande, is seen during a visit to the Gary Corner Youth Center in Chicago, May 20, 2012.    REUTERS/Olivier Douliery/Pool (UNITED STAT
'POOL'
03.10.2012.
u 22:40

– Tada nisam shvaćala da više nisam obična građanka – priznala je prva dama francuskim novinarima

Francuska prva dama Valerie Trierweiler, partnerica predsjednika Françoisa Hollandea, priznala je da je pogriješila kad je u lipnju na Twitteru izrazila podršku protivniku Hollandeove prve nevjenčane supruge Ségolène Royal. Tako složena političko-ljubavna priča, o kojoj već mjesecima bruji Francuska, dobiva novi nastavak. Nepopularna Trierweiler, bivša politička novinarka, podržala je javno protivnika svoje prethodnice, što je protumačeno kao ljubomorni ispad.

Ségolène Royal s Hollandom je živjela 30 godina, imaju četvero djece, a veza se raspala nakon što je i Ségolène pokazala ambiciju da osvoji predsjedničku palaču. A njezin protivnik na lipanjskim parlamentarnim izborima bio je Olivier Falorni, socijalist koji je izbačen iz te stranke nakon što je odbio svoje mjesto kandidata prepustiti bivšoj partnerici aktualnog predsjednika. Umjesto toga, Falorni je izašao na izbore kao neovisni kandidat i pobijedio Ségolène, zadobivši prije toga podršku njezine nasljednice u predsjednikovu srcu.

– Bila je to pogreška zbog koje žalim. Čini se da sam bila nespretna, jer su me pogrešno razumjeli. Tada još nisam bila shvatila da više nisam obična građanka. To se više neće ponoviti – rekla je Trierweiler za list Ouest-France.

U \'tvitu\' koji je uzburkao francusku političku scenu u lipnju, uz dobre želje, tvrdila je da se “Olivier Falorni dokazao vrijednim, da se nesebično borio za ljude u La Rochelleu mnogo godina”.

Komentara 3

M3
Miške 3
06:50 04.10.2012.

Ima žena kao Sulejman Veličanstveni.

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
07:16 04.10.2012.

... kako može biti "prva dama" kad mu uopće nije vjenčana supruga ? ... dakle krasno ... sad su "priležnice" dame ... strava ...

SN
snovakor
07:56 04.10.2012.

Takvi su svi ti ljudi, blizu Politike !! Prvo uporno i dugo lažu, kako oni to nisu ništa uradili i kad im se dokaže, e onda se ispričavaju i opet ljudima lažu preko medija, kako im je žao. Samo sese sjetite svih naših Političara, pogotovo svih onih iz HDZ-a, koji još i danas sjede u Parlamentu !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije