Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeziv zločin

Proveo noć uz suprugu u bolnici pa doznao da im je zadavila kćer

srbija
Screenshot YouTube
01.10.2013.
u 15:46

Žena je prvo zadavila 12-godišnju kćer, a zatim se pokušala ubiti ispijanjem kiseline

Četrdesetdvogodišnja žena iz Donjeg Dunibroda u Srbiji uhićena je jer ugušila svoju 12-godišnju kćer nakon čega se pokušala ubiti ispijanjem kiseline.

S. R. zločin je priznala u bolnici u kojoj su se liječnici borili za njezin život, piše Blic. Jezivo priznanje uslijedilo je kada je njen suprug pronašao tijelo zadavljenje kćeri i to nakon što je cijelu noć probdio uz krevet supruge u bolnici.

Bolovala od depresije

Dok se još pokušavaju rasvijetliti okolnosti zločina, objavljeno je da je žena godinama bolovala od teškog oblika depresije. Za to su znali samo najuži članovi njene obitelji. Pretpostavlja se da je jeziv zločin počinila kada je prestala piti antidepresive.

Nakon što je tijekom noći zadavila kćer, žena je popila kiselinu. Počela je vrištati od bolova i tada je probudila supruga. Ni ne sluteći da mu kći leži mrtva u svojoj spavaćoj sobi, priskočio je ženi u pomoć i odvezao je u bolnicu. Otac nije želio buditi ni uznemiravati kćer. U rano jutro djed joj je otišao u sobu, vidio je da leži u krevetu pokrivena i otišao. Oko pola devet u sobu joj je ušao i otac i odlučio ju je probuditi da ne zakasni u školu. Bilo mu je čudno što su računalo i televizor uključeni, a kad je prišao krevetu i shvatio da je kćer zadavljena, kriknuo je od boli. Čuli su ga susjedi koji su dotrčali u kuću. Djevojčici nije bilo spasa.

– Baš sam pomislio da je najgore prošlo, kad se iz kuće prolomio bolan krik – ispričao je prvi susjed dok su drugi posvjedočili da je u kući do tada vladala sloga te da se majka uvijek dobro odnosila prema djetetu.

Bila dobra prema djetetu

– Ona nikad u životu nije udarila kćer. Lijepo ju je oblačila, kupovala joj je sve što poželi, šetala se s njom. Ne mogu vjerovati to što sam čula – kazala je susjeda Snežana K.

– Šokirani smo. Djevojčica je bila mirna, odlična učenica, a njena majka redovito je dolazila na sastanke. Ništa nije nagovještavalo da će se dogoditi tragedija – kazala je ožalošćena razrednica djevojčice Jelena Gospodinov.

Istražni sudac Višeg suda u Leskovcu zatražio je obdukciju tijela ubijene djevojčice, a majka je lišena slobode te je iz leskovačke bolnice prevezena u zatvorsku bolnicu u Beogradu.

>>Zbog ubojstva brata sjekirom dobio 7 godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije