Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napadač u pritvoru

Provaljeno u kuću Nancy Pelosi, napadnut njezin suprug Paul (82)

FILE PHOTO: Speaker of the House Nancy Pelosi (D-CA) and her husband Paul Pelosi arrive for the 42nd Annual Kennedy Awards Honors in Washington
Foto: Joshua Roberts/REUTERS
1/3
28.10.2022.
u 15:28

Paul Pelosi odveden je u bolnicu gdje, kako je priopćeno, prima izvrsnu medicinsku skrb i očekuje se da će se potpuno oporaviti

Paul Pelosi (82), suprug predsjednice Zastupničkog doma SAD-a Nancy Pelosi, nasilno je napadnut nakon provale u kuću para u Kaliforniji rano u petak, objavio je njezin ured u priopćenju.

- Napadač je u pritvoru, a motivacija napada se istražuje - priopćeno je, prenosi Reuters

Paul Pelosi odveden je u bolnicu gdje, kako se dodaje, prima izvrsnu medicinsku skrb i očekuje se da će se potpuno oporaviti.

Demokratska predsjednica Zastupničkog doma Kongresa SAD-a nije bila kod kuće u vrijeme ranojutarnjeg napada.

Okolnosti napada još uvijek nisu u potpunosti jasne, uključujući i to kako je provalnik ušao u kuću. 

VIDEO Nancy Pelosi stigla u Zagreb, susrela se s Gordanom Jandrokovićem

 

Komentara 10

OP
Ocvali pupoljak
18:54 28.10.2022.

dobio izvrsnu medicinsku skrb? Pa naravno da je dobio kada ima milijune. Ajde neka dobije "izvrsnu medicinsku skrb" prosječni Amerikanac ili dijete iz radničke obitelji. Beskućnika i narkomana nikad više na ulicama gradova. Kriminal je posebna priča. Plastičnu babu nijeije napao jer nije bila kod kuće. Vršlja i širi demokraciju po svijetu.

VI
vidum
17:56 28.10.2022.

Znaju Ameri kako podići rejting. Naučili od jednog našeg političara, koji uvijek priča o nekakvim teroristima.

ZZ
Zvir Zvirek
16:00 28.10.2022.

Pa sad ti živi u USA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije