Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dok vlasnika nije bilo...

Provalili u vilu i napravili tulum, pogledajte što su sve ukrali!

Tinejdžeri provalili u vilu
Foto: YouTube
1/6
12.12.2013.
u 09:45

Tinejdžeri su nakon tuluma ukrali, među ostalim, srednjovjekovni kip s kacigom i štitom, ronilačko odijelo, nekoliko Versace odijela pa čak i kipove.

Čak 14 maloljetnika i jedna punoljetna osoba uhićeni su pod sumnjom da su provalili u skupocjenu vilu u Los Angelesu gdje su napravili party i pokrali vrijedne predmete. Među njima je i preparirani leopard koji stoji vrtoglavih 250.000 dolara, javlja ktla.com.

Maloljetna ekipa u vilu je provalila prošlog mjeseca, a ukradeno je odjeće i umjetnina za milijun dolara. Srednjoškolci su iskoristili trenutak kada je vlasnik otišao iz grada pa su svima putem Twittera najavili tulum u dvorištu vile. U kuću su provalili tijekom tuluma, gdje su počeli uništavati interijer.

Tinejdžeri su se svojom zabavom pohvalili na društvenim mrežama gdje su objavljivali i fotografije, što im baš i nije bio najpametniji potez. "Hvalili su se oko zabave, pokazivali su se unutar vile, kako nose ukradeno vlasništvo", rekao je Tim Murakami iz policije na konferenciji za novinare.

Na tulum je došlo oko 100 djece, čak su i naplaćivali ulaz. Policija je pronašla dio ukradenih predmeta, a spomenimo da su ukrali i srednjovjekovni kip s kacigom i štitom, ronilačko odijelo, nekoliko Versace odijela pa čak i kipove.

>> Nakit kakav nosi Rihanna ukrala joj tri mladića

Ključne riječi

Komentara 1

AA
aabbcc
11:23 12.12.2013.

To se desava kada je vlasnik objekta skrt i nece da plati cuvare sa kuburama i portire na ulazima. Sta tu sada kriviti djecu kada objekt nije bio valjano obezbijedjen i zasticen... ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije