Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lopovi

Provalili u Spaladium arenu i ukrali željezo i postolja za kamere

Spaladium arena (1)
Ivo Čagalj/PIXSELL
13.03.2012.
u 09:21

Areni je prije desetak dana isključena struja zbog duga od 125.000 kuna

U splitsku Spaladium arenu, koja je zbog neplaćenih računa za struju zatvorena, nepoznati počinitelji provalili su u noći s nedjelje na ponedjeljak, piše portal Dalmacija news.

Neslužbeno se doznaje kako su lopovi iz kluba Spaladium Underground ukrali željezo i postolja za kamere, a šteta se procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Areni je prije desetak dana isključena struja zbog duga od 125.000 kuna, a bez električne energije ne radi niti elektronički sustav zaštite, pa je sigurnost Spaladium arene spala na samo jednog noćnog čuvara.

 

Ključne riječi

Komentara 4

ZE
.zeitgeist.
09:54 13.03.2012.

Hrvatski mentalitet: Izgradit ćemo najljepše dvorane, već ćemo nekako platiti. na kraju objekti ostanu nedovršeni i u propadanju. Vidi primjere dinamovog stadiona, sveučilišne bolnice, Spaladium arene... i još hrpe objekata po zagrebu i hrvatskoj.

MO
Moskvich
11:14 13.03.2012.

Osiguranje spalo samo na jednog čuvara a on jadnik predrima ili im je i sam pomogao pri utovaru ,naša hrvatska posla ,ma kako neće potres ali samo da sruši sve arene jeba ih onaj ko ih napravio pa ih sad 30 godina moramo plaćati a pri tome ni lipe koristi ,samo par tajkuna trpa novac u džep a mi mulci plaćamo

Avatar dariodario551
dariodario551
11:35 13.03.2012.

Moskvich - a ne pitaš se, koje je godine taj čuvar primio posljednju plaću ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije