Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drski kradljivci

Provalili u Konzum pa se vratili u policijsku postaju po plijen

puz zapljena
Foto: PUZ
1/6
12.08.2016.
u 13:02

Obojica su već dobro poznati policiji, a skupa su evidentirani za više od 100 kaznenih djela

Zagrebačka policija uhitila je dvojicu drskih kradljivaca I. Š. (40)D. Ž. (28), koji su prije četiri dana opljačkali Konzum na Svetošimunskoj cesti u blizini Policijske akademije, a onda su se dva dana kasnije pod okriljem noći uputili u policijsku postaju po svoj plijen.

Dvojac je, naime, u ponedjeljak provalio u trgovinu iz koje su ukrali cigarete i novac, a nakon provale sve što su ukrali spremili su u automobil VW Touran koji su ostavili u blizini kompleksa Policijske akademije. Automobil s ukradenom robom policajci su pronašli u blizini, zapečatili i dovezli do ograđenog parkirališta policijske postaje u Maksimiru.

Vratili se drugim automobilom po plijen

No, kradljivci se očito nisu htjeli odreći plijena pa su odlučili otići do policijske postaje i uzeti ga. U noćnim satima u srijedu došli su drugim automobilom do parkirališta policijske postaje, preskočili ogradu te daljinskim upravljačem otključali VW Touran pun ukradene robe. Skinuli su službeni pečat, uzeli iz automobila više od 100 šteka cigareta, provalnički alat i nekoliko desetaka tisuća kuna u raznim apoenima, a sve su prebacili preko ograde.

Dok su oni to prebacivali, policajci su ih uočili te ih uhitili dok su se počeli udaljavati s ukradenom robom. Obojica su već dobro poznati policiji, a skupa su evidentirani za više od 100 kaznenih djela. I. Š. je do sada kazneno prijavljen za nešto manje od 100 kaznenih djela, a D. Ž. za pedesetak imovinskih delikata. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar kukumare
kukumare
17:54 12.08.2016.

Bravo za hrvatsko pravosuđe..B R A V O!!

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
17:46 12.08.2016.

HDZ-ovci prikupljaju lovu za kampanju na sebi svojstven način :))

Avatar djerkov
djerkov
20:56 28.10.2016.

A šta onda rade na slobodi kad već imaju takav kriminalni dosje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije