Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Pronašla snimku seksa pa se šokirala kada je vidjela tko su glavni akteri

Tinejdžerica je u roditeljskoj sobi pronašla neke predmete koje vjerojatne nije htjela vidjeti, poput majčina vibratora, no pravi šok doživjela je kada je počela gledati jednu VHS kazetu
31. siječnja 2019. u 10:20 7 komentara 25105 prikaza
Ilustracija
Foto: Thinkstock

Neugodno, ali poprilično smiješno iskustvo podijelila je jedna žena na blogu Mama Mia koje je doživjela kada je imala 15 godina.

Nema želju "Stalno odbijam seks sa svojim dečkom. Što ne valja sa mnom?"

Bile su devedesete godine, a ona je jedan dan ostala sama kod kuće. Majku je uvjerila da je bolesna kako ne bi morala ići u školu, a ona joj je to dopustila.

Svi su otišli iz kuće, a tinejdžerica je krenula 'njuškati' po sobama.

U roditeljskoj sobi pronašla je neke predmete koje vjerojatne nije htjela vidjeti, poput majčina vibratora, no pravi šok doživjela je kada je našla stare VHS kazete.

Čudno joj je bilo što roditelji uopće drže kazete u spavaćoj sobi kada u dnevnom boravku na policama ponosno pokazuju kolekciju koju imaju pa je odmah pomislila kako se sigurno radi o pornografiji.

medicinska sestra Ne bi svi tako shvatili Pogledajte kako je medicinska sestra stranom studentu objasnila da ga očekuje operacija

Znatiželja joj nije dala mira pa ih je odlučila pogledati. Prve dvije nisu je se dojmile, no treća ju je zaintrigirala.

Snimka je počela s kaučem u dnevnom boravku koji je izgledao poput njezinog. Iako je bilo dosta mračno, na kauču je vidjela golu ženu, a zatim joj je prišao muškarac.

– Bilo je dosta mračno pa su se vidjele samo siluete, no vidjelo se da se počinju ljubiti i bilo je O.K. Ne jako seksi, no O. K. Tada je lik skočio na ženu i počeli su s misionarskim seksom. To je bio najnježniji pornić koji sam vidjela iako ga nisam imala s puno toga usporediti. Bila sam sigurna da je riječ o amaterima – prepričala je ona.

Iako je se nije pretjerano dojmio, pogledala ga je do kraja.

Oprostiti? "Iz glave nikako ne mogu izbaciti sliku polugolog supruga i moje sestre!"

– Kada su završili, muškarac je došao do kamere, smiješio se. Izgledao mi je poznato, jako poznato. Izgledao je poput mog oca. Kako je to čudno. O moj Bože, pa to je naš kauč. To je moj tata. O moj Bože, to je moja mama – prisjetila se svojih reakcija blogerica.

Sve u svemu, riječ je bila o kućnoj snimci seksa u kojoj su glavni akteri bili njezini roditelji.

– Potisnula sam to sjećanje 15 godina i nisam razmišljala o njima, a onda sam odlučila podijeliti s bratom što sam vidjela. Dobro smo se nasmijali, ali sam naučila lekciju koju bi željela podijeliti sa svima. Ako pronađete snimku seksa s kaučem koji izgleda poput vašeg u dnevnoj sobi koja izgleda kao vaša, budite sigurni da to je vaš kauč i vaša dnevna soba i bolje se pripremite jer ćete vidjeti nešto brutalno – napisala je ona.

VIDEO Snimao stražnjicu atraktivne konobarice, a onda je stigla kazna

Lesnina roštilj
PROLJETNE RADOSTI
Došlo je proljeće, a mi smo se uputili u potragu za novim roštiljem

A1 izdvaja za Vas