Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo Tijane Jurić

'Udario ju je automobilom, skinuo joj odjeću, tukao i udavio'

tijana
Foto: Facebook
07.08.2014.
u 10:42

Na konferenciji za medije ministar policije Nebojša Stefanović rekao je da je ubojica djevojku prvo udario automobilom, a potom je udavio

Tijelo 15-godišnje Tijane Jurić iz Subotice koja je nestala prije 13 dana, pronađeno je oko ponoći zakopano u okolici Sombora. Kako neslužbeno doznaje RTS, ubojica je odveo policiju do mjesta gdje je zakopao njezino tijelo. Policija sumnja da ju je oteo i ubio mesar Drago Đurić iz Surčina koji je uhićen sinoć, javlja Blic.

Na konferenciji za medije ministar policije Nebojša Stefanović rekao je da je ubojica djevojku prvo udario automobilom, a potom je udavio.

  - Svi ljudi iz policije koji su radili na ovom slučaju duboko su potreseni ovim svirepim ubojstvom. Kao roditelj i ministar smatram da ovakav zločin zaslužuje isključivo najtežu kaznu - rekao je ministar Stefanović na mjestu gdje je pronađena Tijana.

 - Djevojčica je bila udarana, a ubojica joj je skinuo odjeću. Obdukcijom će se utvrditi je li bila i silovana - rekao je Stefanović i dodao kako se ubojica i djevojka nisu otprije poznavali.

Ministar je izjavio kako su osumnjičenog zatekli u njegovoj mesnici gdje je sjekao meso i ponašao se kao da se ništa nije dogodilo.

 - Zbog ovakvog monstruma i djela, nekad mi je žao što je Srbija ukinula smrtnu kaznu - rekao je Stefanović, javlja B92.

Djevojka za kojom se tragalo u cijeloj regiji posljednji put je viđena živa u subotu 26. srpnja u blizini Sportskog centra Rata u Bajmoku.

Tijana je s prijateljima gledala nogomet, a kada je turnir završio, krenula je kući u pratnji dvoje prijatelja, ali se u jednom trenutku vratila na igralište po majicu koju je zaboravila. Tada je nestala. Prijatelji su je čekali, no nije se vraćala. Sat vremena tražili su je svuda oko igrališta, a potom u 1.30 sati njezin nestanak prijavili policiji. Pronašli su njezinu tenisicu i umjetni nokat pa je policija zaključila da je oteta. Imala je mobitel sa sobom, a posljednji signal lociran je sat ili sat i pol nakon nestanka dva kilometra od granice s Mađarskom. Počela je velika potraga koja je na kraju završila u Somboru gdje je u srijedu oko ponoći pronađeno zakopano tijelo tinejdžerice.

 

>> Apel supruge nestalog ronioca: 'Molim sve koji imaju gliser da se pridruže'

Komentara 169

Avatar SMECHAR
SMECHAR
07:42 07.08.2014.

Zbog ovakvih stvari bi trebala postojati smrtna kazna...

Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:58 07.08.2014.

zašto nemamo u kaznenom zakonu kaznu: javno bičevanje?

BA
Barbie
07:49 07.08.2014.

Sućut obitelji! Jako mlada i lijepa djevojka... A za ovog monstruma bi trebala biti dosuđena neka kazna da mu bude žao za svaku minutu koju je napravio ovoj djevojci. Zatvor je njemu preblaga kazna. Mučila bi ja njega dok mu posljednja kap krvi nebi istekla iz tijela...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije