Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB SREDNJOŠKOLACA

Pronađen srednjoškolac koji je razbio staklo na autu ravnatelja vukovarske srednje škole

Zeljko Lukunic/PIXSELL
09.03.2021.
u 14:34

Događaju je prethodila tuča srednjoškolaca u blizini škole u kojoj je sudjelovalo više njih. Pri tome su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozljede, a protiv 15-ak njih podnesene su prekršajne prijave.

Poslije događaja iz noći subota na nedjelju, kada je razbijeno zadnje vjetrobransko staklo na automobilu ravnatelja Tehničke škole Nikola Tesle iz Vukovara, policija je izvijestila kako su dovršili kriminalističko istraživanje i pronašli počinitelja.  

-Provedenim kriminalističkim istraživanjem u nazočnosti roditelja i branitelja utvrđena je sumnja da je navedeno kazneno djelo počinio maloljetni vukovarski srednjoškolac, revoltiran odlukom koju je ravnatelj škole donio za drugog učenika. Protiv osumnjičenog policija će dostaviti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, a u svezi kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari, stoji u priopćenju policije ne navodeći detalje.

Tome događaju prethodila je tuča srednjoškolaca u blizini škole u kojoj je sudjelovalo više njih. Pri tome su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozljede, a protiv 15-ak njih podnesene su prekršajne prijave. Bio je to još jedan sukob srednjoškolaca Hrvata i Srba. Poslije toga događaja Nastavničko vijeće škole donijelo je odluku o izbacivanju jednoga učenika iz škole, a kako doznajemo ista sudbina čeka još neke od učenika. Ubrzo poslije odluke o izbacivanju dogodio se incident u kojemu je drvetom razbijeno staklo na osobnom automobilu parkiranome ispred obiteljske kuće u kojoj živi ravnatelj s obitelji.

Komentara 6

K0
Konjina2.0
15:01 09.03.2021.

Divna im budućnost

Avatar patkovic
patkovic
14:40 10.03.2021.

prvo su razbili staklo ....

PB
priska.bresci
15:48 09.03.2021.

Sa taktovima u popravni dom a roditelji trebaju platiti oštećenje jel nemaju kontrolu nad dijecom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije