Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrebačka avenija

Prometna nesreća u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena, prometuje se otežano

Zagreb: Prometna nesreća na križanju Zagrebačke avenije i Ulice Josipa Slavenskog
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/15
28.10.2022.
u 20:18

Policija kontrolira promet koji napreduje otežano jer je jedno vozilo još u raskrižju

Večeras, 28. listopada, došlo je do prometne nesreće na križanju Zagrebačke i ulice Slavenskog u Zagrebu, dojavljuje nam čitatelj.

"Prema onome što vidim dva auta su se sudarila. Jednu ženu su upravo u nosilima stavili u kola hitne pomoći" rekao nam je.

Kaže da policija kontrolira promet koji napreduje otežano jer je jedno vozilo još u raskrižju, a drugo je ostalo poprečno i zablokiralo trake prema zapadu.

Iz PU Zagrebačke su nam potvrdili kako su dojavu o prometnoj nesreći na Zagrebačkoj aveniji zaprimili oko 19:30 sati. U nesreći su sudjelovala dva osobna automobila. Jednoj osobi je pružena liječnička pomoć u klinici za traumatologiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije