Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragična nesreća

Poginuo pred vlastitom kućom: 'Bio je duša od čovjeka...'

Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
17.12.2017.
u 20:07

Tiho je bio jedinac, ali je meni bio poput brata, kaže bratić Tino Mrvelj

Tihomir Tvrdojević (38) poginuo je danas u prometnoj nesreći pred vlastitom kućom u Klakaru, nadomak Slavonskog Broda. Autom se zabio u kolni prilaz, pretpostavlja se da je izletio kroz vjetrobran, a vlastiti auto ga je poklopio.

- Tiho moj, kako ću ja to preživjeti?! Djeco moja, neka vas dragi Bog čuva. Jadna sam ti ja, što sam doživjela, zlato bakino, kako ću sad ja bez tebe - plakala je Tihomirova baka Manda, pišu 24 sata.

- Mojoj sestri Aniti je jako teško, u velikom je šoku. Još ne može vjerovati da je u samo jednom trenu ostala bez supruga, a moj nećak bez oca. Sad nam je najbitnije da smo uz nju kako bismo joj koliko toliko olakšali njezinu bol - rekla je šogorica Marina.

- Tiho je bio jedinac, ali je meni bio poput brata. Duša od čovjeka, dobar prijatelj koji je uvijek bio spreman pomoći. Svi su ga voljeli, bio je omiljen u društvu. Ne mogu vjerovati da ga više nema, a još jučer smo se radovali predstojećem Božiću i dogovarali gdje ćemo se okupiti za blagdane. Od sada za mene i njegovu obitelj Božići i Nova godina bit će dani tuge jer moj brat više nije s nama – rekao je Tihomirov bratić Tino Mrvelj.

Komentara 5

MO
modovisisajteMaraschino
20:18 17.12.2017.

ljudi zašto mislite da vam se ništa ne može dogoditi... vežite se i polako!!! život se izgubi u sekundi...

NA
Narcis660
23:36 17.12.2017.

Ni najvecem neprijatelju nepozeli ovako sto...Jadni roditelji i obitelj treba moci ovo prezivjeti..uh jadno i pretuzno....

HR
Hrabraja
23:52 17.12.2017.

da je imao pojas, najveca briga bi mu bio razbijeni auto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije