Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragična nesreća

Autom se zabila u školu, poginula dvojica dječaka (8)

Nesreća u Sydneyu
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
07.11.2017.
u 07:37

U bolnicu je dovedeno još troje učenika, djevojčice stare 8 i 9 godina, koje su u teškom stanju, ali stabilno

Najmanje dvojica dječaka stara osam godina smrtno su stradali nakon što se 52-godišnjakinja terencem zabila u osnovnu školu u Sydneyu u Australiji.

Dječaci su u kritičnom stanju prevezeni u bolnicu, gdje su poslije preminuli, piše RT. U bolnicu je dovedeno još troje učenika, djevojčice stare 8 i 9 godina, koje su u teškom stanju, ali stabilno. Zbog manjih ozljeda na mjestu događaja pomoć je pružena još 16 djece i učiteljici.

Nesreća u Sydneyu
1/7

U trenutku sudara u učionici je bilo 24 djece. Auto tipa Toyota Kluger probio je drveni zid i u potpunosti ušao u prostoriju. Vozačica, koja nije ozlijeđena, privedena je i odvedena na testove krvi i urina. Navodno je izgubila kontrolu nad vozilom dok je napuštala školu ili se pokušala parkirati.

- Ne smatramo ovo namjernim činom. Istražujemo sudar - rekli su u policiji.

Komentara 2

Avatar megatronman
megatronman
08:01 07.11.2017.

Zgodna fotka, obratite pažnju na damu lijevo. Nekako mislim da i nije slučajno.

NO
nogogaz
10:04 07.11.2017.

Hrvatski balkanci ni ne idu u škole ak nisu dobro građene....bolje ostat kuci i na sociali,.... Balkanska tradicija lipe naše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije