Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKOLNOSTI NEPOZNATE

Tužiteljstvo i policija ne otkrivaju detalje nesreće u kojoj je sudjelovao Cetinski

Tony Cetinski
Foto: Dusko Marušić/PIXSELL
1/5
06.11.2017.
u 20:08

Glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović u ponedjeljak nije htjela davati nikakve informacije o rezultatima obdukcije stradalog muškarca uputivši novinare na općinsko državno odvjetništvo koje je nadležno u fazi izvida.

Pulsko općinsko državno odvjetništvo, kao ni policija u ponedjeljak nisu željeli davati nikakve informacije o prometnoj nesreći u kojoj je poznati glazbenik Toni Cetinski pregazio 62-godišnjaka pa ni dalje nije poznato je li muškarac u trenutku nailaska vozila već ležao na cesti li ga je Cetinski srušio.

Općinski državni odvjetnik Vlatko Ivandić u ponedjeljak je u odgovoru na upit o rezultatima obdukcije 62. godišnjaka koji je u petak smrtno stradao u prometnoj nesreći u Pustoj ulici u Rovinju, a u kojoj je sudjelovao poznati glazbenik, naveo da je "sukladno Zakonu o kaznenom postupku i Zakonu o državnom odvjetništvu postupanje tijekom izvida tajno te da se predmet u fazi izvida smatra tajnim".

Okolnosti nesreće time još nisu rasvijetljene nakon što je i policija u svom priopćenju za javnost navela kako se nesreća dogodila kada je 48-godišnjak upravljajući osobnim automobilom "mercedes" kolnikom Puste ulice dolaskom u oštar nepregledan zavoj automobilom pregazio 62-godišnjeg muškarca. 

Glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović u ponedjeljak nije htjela davati nikakve informacije o rezultatima obdukcije stradalog muškarca uputivši novinare na općinsko državno odvjetništvo koje je nadležno u fazi izvida. 

Komentara 6

Avatar HrvatCroata
HrvatCroata
20:24 06.11.2017.

Ono, sinkopa, kaj ne?

KA
Karizma
20:25 06.11.2017.

Tesko je to za svakog covjeka ali nacin zivota i ponasanja neminovno vodi u takav događaj.Ne mozete se napijati drogirati zivjeti bahato i ocekivati da nece doci do nesrece.Svakom se moze dogoditi ali ne discipliniranim vozacima je to mnogo vecaa vjerojatnost.Tri braka neuredan zivot bahatost.Oprosti ali bog je na najgori nacin rekao .DOSTA.

LU
Lujo123
20:35 06.11.2017.

Tužiteljstvo i policija ne otkrivaju detalje nesreće u kojoj je sudjelovao Cetinski ---------------------------------------------------------------- a kaj ste vi očekivali od korumpiranog hrvatskog tužiteljstva, policije i sudstva nekaj drugo?! Pa ti lupeži moraju sad u miru smisliti najbolji način kak budu ubojici naplatili oslobađajuću "presudu", a za to im treba malo vremena, kaj ne?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije