Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čičak i Budiša
Povratak na članak

Proljećari iz jugoslavenskog sudskog procesa: Neka Milanović i Puhovski sami riješe svoj sukob

Nakon što je Milanović optužio Puhovskog da je drukao hrvatske proljećare, oglasili se Čičak i Budiša

Komentari 48

KO
Komentar
10:13 06.10.2020.

Podsjećam da je knjiga HHO-a „Vojna operacija Oluja i poslije“, koju je uredio Žarko Puhovski ,Raspravno vijeće Haaškog suda u predmetu Gotovina, Čermak i Markač nije prihvaćena kao dokaz i relevantan izvor o broju ubojstava počinjenih u akciji Oluja. Jednom druker uvijek druker!

VL
BE
Beskucnik
10:07 06.10.2020.

Puhovski ne niječe da je bio druker , i takvi nama analiziraju i nameću svoje misljenje , LUSTRACIJA ,potrebnija nego ikad , a mozda je i prekasno , jer su sinovi zauzeli oceve polozaje

VL
KO
Komentar
10:15 06.10.2020.

U unakrsnom ispitivanju Žarka Puhovskog obrane su dokazale da se u popisu ubijenih navode pripadnici tzv.“RSK“, osobe koje su umrle u bolnicama, osobe koje žive itd, te je stoga Raspravno vijeće proglasilo Žarka Puhovskog nevjerodostojnim svjedokom.

VL
Avatar jeremija1
jeremija1
10:03 06.10.2020.

Čičak i Budiša su legende hrvatskog proljeća i dragi ljudi, ali su i jedan i drugi poltički nepismeni - pravi diletanti ! Sjetimo se samo kak su Račan i ekipa Budišu ispredriblali.....a HSLS je od druge stranke u državi saspil na ropotarnicu

VL
ST
StariSokol
12:15 06.10.2020.

Bitno je reči da je Puhovski svjedočio u Haagu protiv Hrvatske ali ga je Haaški sud prozvao nevjerodostojnim svjedokom.

VL
IL
ilustrator
10:46 06.10.2020.

čičak je glumio svetca u hho, naivno i dobrohotno tražeci na stotinu srpskih zločina bar jedan hrvatski, nebi li se uravnotežilo strane u zločinu. budiša je istinski zaljubljenik u hrvatsku kojeg su kao dudeka izvozali, iskoristili i odbacili. zašto see i dalje boje, zašto misle da je rankoviceva družina još jača, ovaj put im povijest neće oprostit "domobranštinu"

VL
Avatar KPJ_starinar
KPJ_starinar
09:54 06.10.2020.

Kao onda aktivan svijedok ondašnjeg vremena u potpunosti iz osobnog iskustva smijem i moram potvrditi ono što je Milanović rekao o Puhovskom. Isto, sada kada se spominju imena Budiše i Čička priznam kako me je već desetljećima duboko sram daa sam tu dvojicu slijedio. Ma sram me je da sam ih uopće poznao.

VL
Avatar lapolapo
lapolapo
10:59 06.10.2020.

A što su trebali reći proljećari,sve su rekli ,oni su svoje "odrapili"zna se čijom zaslugom.

VL
GE
genex
11:11 06.10.2020.

svima treba biti jasno da su i čičak i budiša postali suradnici udbe, ne iz uvjerenja nego da bi preživjeli.

VL
SH
Shadow_
10:12 06.10.2020.

Da su htjeli obranti Puhovskog obranili bi ga...

VL
AN
andreja1972
11:17 06.10.2020.

Sramota da Budiša i Čićak nemaju što reci.Sad im je prilika da opišu Puhovskog i da pomognu da se gnjusa pospremi na njegovo mjesto, ali... Sramota!

VL
NE
Neo001
15:53 06.10.2020.

Proljjećari se ponašaju naivno i glupo. koga štite ? Narod tako malo zna o zločinima i gaženju ljudskih prava nad proljećarima i drugim brojnim zatočenicima od strane komunjara. Sada kada su izazvani i kada imaju mogućnosti progovoriti oni ko pizde šute.

VL
ME
medvedgrad
14:53 06.10.2020.

Čovjek prezimena Puhovski je svijesno namjerno LAGAO o broju zrtava nakon Oluje zeleći da Hrvatska doživi osudu na osnovu njegovih laži. Na sudu su njegove brojke raskrinkane kao čisti falsifikat čiji je cilj bio defamirati Hrvatsku. Zaista je potrebno provestii lustraciju i to pod hitno!

VL
Avatar Damating
Damating
09:42 06.10.2020.

Da misle da je Puhovski nedužan tako bi i rekli. Sve drugo zahtijeva polemiku i raspravu koju ova dvojica ne žele.

VL
Avatar Caroline
Caroline
09:47 06.10.2020.

Po njihovim reakcijama izgleda da Milanović više zamjera Puhovskom zbog drugarske kritike nego što Čičak i Budiša imaju razloga osjećati "rabies" prema drugu koji je svjedočio na njihovom suđenju.

VL
K1
Kalimero_12
21:28 06.10.2020.

Milanović je u pravu kada proziva drukera puhovskog, jugo smrada, koji je od brojnih nedjela slao proljećare na robiju, koji je u Haagu svjedočio protiv Hrvatske, samo bi se trebao podsjetiti da je i njegov otac kao udribaš lomio proljećare, hrvate domoljube kao što je Bruno Bušić

VL
OK
okolokere
10:45 06.10.2020.

Usporedite ono što je Dražen Budiša rekao i naslov teksta. Takva manipulacija prolazi u Abend blatu a javnost bolje i ne zaslužuje. Da ta javnost pamti prije koliko je dana u Hrvatskoj padala kiša pamtila bi nedvosmislene riječi Dražena Budiše. One su porazne za Puhovskog. No ne treba se čuditi. Čitajte što "komentatori" pišu pa će vam biti jasno da je strast lizanja okova bitna karakteristika ovdašnje javnosti.

VL
DU
Deleted user
09:43 06.10.2020.

Teško je ne složiti se s Puhovskim da je ova razina, dakle žestoki ad hominem ispadi - razine šankerskih "mudraca" - posve neprimjerena i za daleko niže državne dužnosnike od Predsjednika RH. Milanović je očito odlučio zakamuflirati da je bio "inventar" tog privatnog kluba u Slovenskoj i tamo bistrio teme s jednim Kotromanovićem, koji je žestok (pogledajte na YT snimku njegovog govora kao alkarskog vojvode u slučaju Norac) i ostalima, a kasnije se ispostavilo da je to bilo ljevičarsko gnijezdo mita i korupcije, gdje se čašćavalo lovom "maznutom" iz drž. firme. I sad bi javnost trebala biti omađijana tom "udri gdje stigneš" izričajnom rafalnom paljbom Milanovića, kao srndać kad ga krivolovac zaslijepi reflektorom noću. Ne, bit je da je Predsjednik tamo zalazio i bio dobar s glavnim akterom JANAF afere, po vlastitom priznanju. O Puhovskom inače ne treba trošiti riječi, to je sasvim druga priča iz žanra da nitko nije dostatno bogat da kupi vlastitu prošlost.

VL
PR
prepri43
17:04 06.10.2020.

Na takve gnjide kao Puhlovski se komunistički režim naslanjao.Što to Čićak ne žali komentirati nije nikakvo čudo jer proljećari mu nisu vjerovali pošto je bio mutan kao i mnogo godina kasnije kad je bio član HHO-a gdje se nije nimalo proslavio.Budiša je isto tako o sebi puno toga rekao kad je doveo na vlast komuniste 2000.godine!

VL
Avatar manjejeviše
manjejeviše
09:41 06.10.2020.

Čičak i Budiša su sve rekli time što nisu ništa rekli. a jednom će i Milanović morati odgovoriti na mnoga pitanja njegovih tajnih razgovora iz zamračenih klubova sa punim stolovima dobre ribe.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.