Slijedi procjena štete

Proglašena elementarna nepogoda u Hrvatskoj Kostajnici, Dvoru i Hrvatskoj Dubici

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
28.05.2014.
u 13:38

Gradska i općinska povjerenstva za procjenu šteta od elementarnih nepogoda trebaju u najkraćem roku izraditi izvješće o procjeni štete

Komentara 4

19
1995josip
14:35 28.05.2014.

Hrvatska Dubica ,Hrvatska Kostajnica , Dvor i naselja uz rijeku Unu su stradali u poplavi , ali to medijima nije bilo zanimljivo pa su Hrvati bili slabo informirani ! Ljudi u tim mjestima su nekoliko dana bili pod vodom ,om , ali prije toga su nas bombali informacijama o srbiji i Bi H iz kojih su 1991.god. dolazili spasioci koji su popalili cijelo Hrvatsko Pounje i pobili u SMŽ preko 2000 Hrvata pa i nešto srba koji se nisu slagali sa tim spasiteljima ! Bilo bi korektno da Hrvatski mediji barem korektno izvještavaju prvo o poplavama u Hrvatskim krajevima , pa onda tek o srbiji i Bi H .. Sve žrtve treba jednako tretirati .

ZD
zdepar
14:36 28.05.2014.

strpite se, vaša županica je otišla na crveni univerzitet po doktorat iz vodenog "saobraćaja"

ZD
zdepar
15:00 28.05.2014.

milanoviću, pa jel` i to Hrvatska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije