Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Izložene kao lubenice'

Profesor studenticama rekao da dobro ne skrivaju grudi, one mu ovako začepile usta

Rehana Fathima
Foto: Facebook
1/2
01.04.2018.
u 08:30

Profesor je rekao kako djevojke 'ne pokrivaju svoje grudi na prikladan način već ih izlažu kao izrezane lubenice na štandu tržnice'

Aktivistice iz Indije odlučile su začepiti usta profesoru s fakulteta Farook Teacher Training College u indijskom gradu Kozhikodeu nakon što je rekao studentima kako djevojke 'ne pokrivaju svoje grudi na prikladan način već ih izlažu kao izrezane lubenice na štandu tržnice'.

Nakon te njegove izjave studenti su održali prosvjed ispred fakulteta držeći narezane komade lubenice u rukama pozivajući na sankcioniranje profesora.

No, prozvale su ga i na Facebooku gdje je aktivistkinja Diya Sana objavila fotografije prijateljice Rehane Fathima kako sjedi u toplesu, a grudi pokriva dvjema lubenicama što je u, konzervativnoj Indiji, podiglo veliku prašinu.

– Žene bi kao i muškarci trebale imati istu slobodu kada je u pitanju tijelo – poručila je Diya Sana.

Zbog golotinje, Facebook je uklonio fotografije, a fakultet istražuje profesora koji je svojom izjavom izazvao bijes mnogih Indijki.

Foto: Facebook/ Naš potok

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
09:55 01.04.2018.

Jesenti milu bigulicu, i te indijske studentice očito su postale moderne, napredne, tolerantne, otvorene i uključive pa se kao takve neminovno suočavaju s natražnim, zatucanim, zadrtim i ognjištarski raspoloženim profesorima. Što možemo drugo nego im poručiti da su Borić Radojčica, Sarnavka Sanjica, Juras Sanjica, Govedić Nataška, Čačinović Nadeždina i Raukar Urška na njihovojh strani.

AL
alf
10:48 01.04.2018.

I onda se dogodi ono sto ne zele, budu silovane. U Indiji je sud spor kao i u Hrvatskoj.

ME
Menjik
10:49 01.04.2018.

Pametan profesor, kad ih netko u siluje u tamo u indiji, onda ce kvocati opet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije