Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
URAGANI, POPLAVE, POŽARI...

Probudili smo gnjev prirode: 'Ako se ovako nastavi, nećemo moći predvidjeti ništa dobro'

03.09.2021.
u 14:40

- A što kada ne budemo smjeli izlaziti van nakon 11 sati nepokriveni od glave do pete i kada se počnu širiti bolesti kojih do jučer nije bilo? Sve se to upravo događa... - kaže biolog Sandro Dujmović, voditelj Stručne službe NP Brijuni

Komentara 32

Avatar Bongozg
Bongozg
14:44 03.09.2021.

ne znam kako vama, ali meni je vec dosadilo slusati katastroficare

Avatar xnomenx
xnomenx
15:00 03.09.2021.

"Klimatske smo promjene kao civilizacija maksimalno ubrzali" ??? tko je ubrzao ??? jedna njemacka proizvodi 0.00004712 % od sveukupnog CO2 u svijetu a gdje smo u svemu tome mi ??? planeta je jos uvijek u "mini ledeno doba" i bile su u povijesti daleko vise temperature nego danas. klima se mjenja u malim i velikim vremenskim razdobljima ali ovi kvazi strucnjaci bi to sprijecili pomocu povecanja poreza na zrak.

JO
jorgen
15:31 03.09.2021.

Biolog s uporištem u znanosti svakako ne može reći da postoji "gnjev prirode". Priroda jednostavno čini što je činila sve milijune godina. Nema tu gnjeva, osvete, nikakve ljudske kategorije. Što znači da je tzv. "biolog" samo pozer, glumac, pijun katastrofične kampanje (sponsored by ruling elites).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije