Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
asfalt

Problematični zavoji u Osečkoj na ŽUC-ovu popisu prioriteta

asfalt (1)
Ilustracija
06.10.2011.
u 11:12

Ovoga tjedna počelo je i polaganje novog asfaltnog "tepiha“ na kilometru županijske ceste Salinovec – Margečan – Beletinec

Županijska uprava za ceste iz Varaždina modernizira oko 300 metara kritičnih zavoja na lokalnoj cesti kroz Osečku. Radovi su povjereni PZC-u, koji teškim strojevima proširuje zavoje, pa ubuduće više neće biti problema kad se vozila mimoilaze.

Na nužnost rješavanja toga problema upozorili su i mještani i Grad Ivanec, to više što su se na jednom od nepreglednih zavoja svojedobno sudarili školski autobus i osobno vozilo. Premda je nesreća tada prošla samo s materijalnom štetom, dogovoreno je da se rješavanje problematičnih zavoja na toj cesti uvrsti među prioritete.

– Nakon proširivanja zavoja, opasnost sudara kod mimoilaženja svest će se na najmanju mjeru – izjavio je ravnatelj ŽUC-a Tomislav Osonjački i poručio da će proširena mjesta uskoro biti asfaltirana. Ivanečke gradske službe s vodstvom Mjesnog odbora ujedno dogovaraju modernizaciju još dvaju odvojaka u naselju.

ŽUC je počeo i s radovima na "presvlačenju“ novim asfaltom dijela ceste Salinovec – Margečan – Beletinec, koja je u prilično lošem stanju. Asfaltirat će se kilometar ceste od Salinovca u pravcu željeznice, a radovi stoje 300.000 kuna. Modernizacija u pravcu Margečana nastavit će se iduće godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije