Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon pijanstva

Problematični Filip Marčić ostao bez ugovora s NK Slavenom

'19.09.2010., Koprivnica - Filip Marcic izbacen je iz svlacione NK Slaven Belupa. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL'
'Marijan Susenj/PIXSELL'
21.09.2010.
u 10:30

Marčić je nanizao nekoliko prekršaja koji ne idu s karijerom profesionalnog nogometaša, od pijanstava do nesportskog ponašanja

Filip Marčić (25) od jučer više nije igrač Slavena Belupa. Zbog grubog kršenja pravilnika klub je s njim raskinuo ugovor koji je trajao do lipnja 20012. godine.

Marčića je u subotu u 4.45 sati na Trgu slobode u Koprivnici zaustavila policija i prilikom alkotesta napuhao je 1,61 promil. Zbog opasnosti da će nastaviti vožnju, određen mu je smještaj u posebnoj prostoriji do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Iz zgrade koprivničke policijske izašao je nakon 12 sati.

Klub se na drastičan potez odlučio jer to Marčiću nije bio prvi incident. Prošli tjedan ga je trener Mile Petković kaznio s 500 eura zbog nesportskog ponašanja na terenu, a klub je primio i prigovor Marčićevih susjeda u Marofskoj ulici koji su se žalili na čestu buku koja dopire iz njegova stana.

Da na njega Petković više ozbiljno ne računa vidjelo se po sastavu za prvenstvenu utakmicu u Karlovcu, a pijana vožnja bila je samo šlag na tortu, točnije kap koja je prelila čašu strpljenja vodećih ljudi kluba.

Filip Marčić u Slaven Belupo došao je u siječnju 2010. godine, ali je odigrao samo nekoliko utakmica. Šest mjeseci bio je "out" zbog prijeloma ruke.

Ključne riječi

Komentara 1

VI
vidovit
05:11 22.09.2010.

Ugovor koji je trajao do lipnja 20012. godine.Nije li to malo predugo ili se ima toliko novci za razbacivanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije