Naslovnica Vijesti Hrvatska

Problematični Filip Marčić ostao bez ugovora s NK Slavenom

Marčić je nanizao nekoliko prekršaja koji ne idu s karijerom profesionalnog nogometaša, od pijanstava do nesportskog ponašanja
21. rujna 2010. u 10:30 1 komentara 39 prikaza
'19.09.2010., Koprivnica - Filip Marcic izbacen je iz svlacione NK Slaven Belupa. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL'
Foto: 'Marijan Susenj/PIXSELL'

Filip Marčić (25) od jučer više nije igrač Slavena Belupa. Zbog grubog kršenja pravilnika klub je s njim raskinuo ugovor koji je trajao do lipnja 20012. godine.

Marčića je u subotu u 4.45 sati na Trgu slobode u Koprivnici zaustavila policija i prilikom alkotesta napuhao je 1,61 promil. Zbog opasnosti da će nastaviti vožnju, određen mu je smještaj u posebnoj prostoriji do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Iz zgrade koprivničke policijske izašao je nakon 12 sati.

Klub se na drastičan potez odlučio jer to Marčiću nije bio prvi incident. Prošli tjedan ga je trener Mile Petković kaznio s 500 eura zbog nesportskog ponašanja na terenu, a klub je primio i prigovor Marčićevih susjeda u Marofskoj ulici koji su se žalili na čestu buku koja dopire iz njegova stana.

Da na njega Petković više ozbiljno ne računa vidjelo se po sastavu za prvenstvenu utakmicu u Karlovcu, a pijana vožnja bila je samo šlag na tortu, točnije kap koja je prelila čašu strpljenja vodećih ljudi kluba.

Filip Marčić u Slaven Belupo došao je u siječnju 2010. godine, ali je odigrao samo nekoliko utakmica. Šest mjeseci bio je "out" zbog prijeloma ruke.

ČUDOTVORNA METODA
Kim Kardashian svoju mladolikost duguje tretmanima kisikom

A1 izdvaja za Vas

  • vidovit:

    Ugovor koji je trajao do lipnja 20012. godine.Nije li to malo predugo ili se ima toliko novci za razbacivanje.