Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV LIRIDONA BERISHE

Prnjaka je prisilio da klekne pa je u njega ispalio 14 hitaca

Sud - sudac - sudnica
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
20.02.2019.
u 16:18

Liridon Berisha (28) optužen je za teško ubojstvo Ante Prnjaka i prikrivanje dokaza, a optužnicu je protiv njega podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Splitu

Liridon Berisha (28) optužen je za teško ubojstvo Ante Prnjaka i prikrivanje dokaza, a optužnicu je protiv njega podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Splitu. Prema optužnici, Berisha se tereti da je 21. kolovoza lani nazvao Prnjaka da bi se sukladno ranijem dogovoru između 22.37 i 22.48 Prnjakovim BMW-om odvezli u šumu u Podstrani.

Kada su tamo došli, Berisha je, navodi se u optužnici, od Prnjaka zatražio da klekne ispred njega na koljena, što je ovaj iz straha i učinio. Potom je u njega iz neposredne blizine ispalio najmanje četrnaest hitaca iz automatske puške nanijevši mu četrnaest prostrjelnih rana. Prnjak je zadobio šest strijelnih rana glave od kojih dvije u području zatiljka, a četiri u sljepoočnom području desno s oštećenjem mozga, jezika i vratnih organa te prijelomom kostiju glave i vratne kralježnice, četiri strijelne rane leđa i jedna prsnog koša lijevo, strijelnu ranu lijeve podlaktice, strijelnu ranu desne šake te strijelnu ranu desne natkoljenice, kao i prijelom osmog i devetog lijevog rebra te petog i osmog desnog rebra s brojnim ozljedama unutarnjih organa.

Od zadobivenih ozljeda preminuo je na mjestu događaja. Berisha se potom odvezao vozilom, koje je sljedeći dan polio kanistrom benzina i zapalio kako bi prikrio sve tragove zločina. Nakon što je ubio Prnjaka uzeo mu je torbicu s dokumentima i većom količinom novca, a taj je novac, navodno tu noć trošio po kockarnicama. Uhićen je sljedeći dan u akciji specijalne policije u Omišu. Ubijeni Ante Prnjak policiji je bio poznat zbog dilanja droge.

Komentara 1

SN
Snowman
16:44 20.02.2019.

Kad je neko sr... skoro uvijek oni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije